Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde ortalığı karıştıracak beklenmedik ayrılık

Camdaki Kız dizisinde ortalığı karıştıracak beklenmedik ayrılık

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin OGM Pictures imzasını taşıyan, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisi, perşembe akşamlarına damga vurmaya devam ediyor.

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Tamer Levent, Nur Sürer gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan diziden yeni bir ayrılık haberi geldi. Sevilen dizinin kadrosuna geçen haftalarda genç oyuncu Yüsra Geyik katılmış, Muzo’nun sevgilisi olarak seyirci karşısına çıkmıştı.

Camdaki Kız dizisinde ortalığı karıştıracak beklenmedik ayrılık 7
Camdaki Kız dizisindeki karakteri ve etkili oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Yüsra Geyik’in canlandırdığı Melisa karakterinin ömrü beklendiği kadar uzun olmadı. Aksine Yüsra Geyik’in rolü zamanla azaldı ve senaryo gereği 27. bölümde çalıştığı hastaneden tayin isteyen Melisa, annesini de yanına alarak İzmir’e taşındı ve diziden ayrıldı.

Bu erken ayrılık kulislerde de ilginç söylentileri beraberinde getirdi. Canlandırdığı karakter ve oyunculuğuyla ön plana çıkmasının bazı başrol oyuncularının tepkisini çektiği ve bu nedenle rolün ömrünün kısa sürdüğü öne sürüldü. Bu iddiayı gazeteci Birsen Altuntaş paylaştı. İddianın doğru olup olmadığını zaman gösterecek ama hangi oyuncuların rahatsızlık duyduğu şimdiden merak konusu oldu.


Yüsra Geyik en son, 2006 yılında beri Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Arka Sokaklar’da yer almış, Hüsnü Çoban’ın kızı Zeliş karakterini canlandırmıştı.

Genç oyuncu, Camdaki Kız dizisinin yoğun temposu nedeniyle Baba Sahne’nin kapalı gişe oynayan “Don Kişotum Ben” isimli tiyatro oyunundan da ayrılmak durumunda kalmıştı.

Tiyatro yapması için Arka Sokaklar’daki rol arkadaşı Şevket Çoruh’tan teklif alan ve bunu değerlendiren Yüşra Geyik, sahnede olmayı da çok sevdiğini, zaman olduğunda tekrar sahnede dönmek için can attığını belirtmişti.