Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisinde ortalığı karıştıran yeni bir gündem oluştu!

Camdaki Kız dizisinde ortalığı karıştıran yeni bir gündem oluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 16 Haziran’da sezon finali yapması beklenen Camdaki Kız dizisinin 45. yeni bölümü 2 Haziran Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak. Burcu Biricik ile Cihangir Ceyhan’ın öne çıktığı son bölümlerde Nalan ve Hayri’nin yürüdükleri dikenli yol, hikayenin daha da ilgi çekici hale gelmesini sağladı.

Cihangir Ceyhan’ın git gide daha da öne çıktığı Camdaki Kız dizisinde, Hayri ile Nalan arasında yaşananların nereye varacağını herkes merak ediyor. Tabii ki hem Feride hem de Cana entrikalarına devam ederek, dizinin hikayesinin etkili şekilde ilerlemesine katkıda bulunuyor. Camdaki Kız dizisinin 45. yeni bölümünde özellikle Cana’nın hamilelik durumu, aile içinde yeni bir gündem oluşturacak.

Camdaki Kız dizisinde ortalığı karıştıran yeni bir gündem oluştu! 7

Camdaki Kız 45. Bölüm Fragmanı yayınlandı ve bazı detaylar da ortaya çıktı. Hayri, Nalan’dan ayrı kalmaya dayanamıyor ve geri dönüyor! Öte yandan Cana’nın hamilelik durumu konakta ortalığın karışmasına neden oluyor! Feride, yeni planı için ilk hamlesini yapıyor!

Cana’nın çocuğu doğurması durumunda bunun aile içinde büyük bir felakete yol açacağını herkes biliyor. Feride’nin yapacağı son hamle ise herkesi bir kez daha şaşırtacak. Fragmandaki görüntülere bakılırsa Cana’ya büyük bir tuzak kuruluyor ve Feride’de baş köşede oturacak. Camdaki Kız dizisinin 2 Haziran Perşembe günü yayınlanacak olan 45. bölümü yine çok etkili sahnelerden oluşuyor.