Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisinde yeni dönem başlıyor ama Nalan’a sert bir darbe de geliyor!

Camdaki Kız dizisinde yeni dönem başlıyor ama Nalan’a sert bir darbe de geliyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisi, etkili hikayesi ile son dönemde yeniden birincilikler almayı sürdürüyor. Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi, Selma Ergeç, Nur Sürer, Tamer Levent ve Enis Arıkan gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin 16 Haziran’da sezon finali yapması bekleniyor… Dizinin sezon final tarihini Cana karakterini canlandıran Hande Ataizi açıkladı…

Dizinin sezon finaline kadar olan bölümlerinin çekimleri için ekip sette yoğun şekilde çalışmaya devam ediyor. Yaz arasının 2 aydan biraz daha fazla sürmesi ve Ağustos sonunda ekibin yeniden bir araya gelip, üçüncü sezon için çekimlere başlaması bekleniyor. Camdaki Kız, üçüncü sezonu ile Eylül ayında tekrar Kanal D ekranında olacak. Bu bilgilerden sonra bu hafta hikayede neler yaşanacağına da değinelim.

Camdaki Kız 44. Bölüm fragmanında dikkat çeken detaylar var. Cihangir Ceyhan’ın canlandırdığı Hayri karakterinin Nalan’a verdiği sözü tutmaması ve onu yalnız bırakması yine izleyicileri kızdıracak. İşte yeni bölümden detaylar: Nalan, sırrı öğrendikten sonra Feride’ye karşı gücünü koruyor! Nalan karakterinin bu güçlü duruşuna izleyicilerden de büyük destek var.

Camdaki Kız dizisinde yeni dönem başlıyor ama Nalan'a sert bir darbe de geliyor! 7

Nalan’ın Feride’ye sert sözleri sonrasında işler değişiyor. Nalan, “Bana bugüne kadar yaptığın hiçbir şeyi yapamazsın. Benden bundan sonra hiçbir şeyin hesabını da soramazsın” diyerek büyük bir özgüven ortaya koydu. Feride artık Nalan’ı kendi haline bırakacak ve sahneden çekilecek gibi görünüyor.

Feride’nin itirafı sonrası Nalan’ın hayatı değişmeye başlar. Özellikle Feride ile girdiği güç savaşında öne geçmeyi başarır. Feride, yardımcısı ile birlikte gideceğini Nalan’a söyler. Bir başka giden kişi ise, Hayri’dir. Hayri, yalnız bırakmayacağım dediği Nalan’a karşı sözünü tutamamış ve bir nedenden dolayı köyüne dönmektedir. Bu, zamansız gidiş Nalan’ı düşündürmektedir.

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de!