Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisine 3 yeni isim geliyor, ikisi netleşti!

Camdaki Kız dizisine 3 yeni isim geliyor, ikisi netleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Camdaki Kız dizisinin çekimlerine başlandı. Dizinin hayranları merakla yeni dönemi bekliyor… İlk 9 bölümlük performansı çok ilgi çeken dizi, aldığı yüksek reytinglerle büyük başarı kazandı.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisinin üçüncü sezonu için 3 yeni karakterin hikayeye katılacağı ortaya çıktı. Bu 3 karakterden ikisini canlandıracak isimler netleşti. Bir karakter için ise hala sorun var…

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrolünde yer aldığı Kanal D dizisine katılan isimlerden birisi Engin Şenkan oldu. Usta oyuncu yeni sezonda diziye büyük katkı yapacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre bir diğer isim ise Ozan Buz oldu. Feyyaz Şerifoğlu’nun canlandırdığı Sedat karakterinin arkadaşı olarak Ozan Buz’u izleyeceksiniz.

Camdaki Kız dizisine 3 yeni isim geliyor, ikisi netleşti! 7

Cihangir Ceyhan meselesi ise hala netleşmedi… Hayri karakterini canlandırması için teklif alan oyuncu ile anlaşma imzalanmadı. Oyuncunun eski ve yeni menajerleri arasındaki sorun nedeniyle imza atılamadığı belirtiliyor.

Hayri karakterinin ilk bölümlerde rolü olmadığı için dizi ekibi için çekimler noktasında bu durumun şimdilik olumsuz bir etkisinin olmadığı öğrenildi.