Ana sayfa Dizi Fragmanları Camdaki Kız dizisinin geri dönüşü muhteşem olacak!

Camdaki Kız dizisinin geri dönüşü muhteşem olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden olan Camdaki Kız, ilk sezonu ile çok beğeni topladı… Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan dizinin başrollerinde Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu bulunuyor. Dizide yeni sezonda en çok merak edilen karakter ise Hayri olacak.

Cihangir Ceyhan ile karakter için görüşmeler sürerken, ilk bölümlerde Hayri’nin sahnesi yok… Ancak ikinci sezonda bu karakter dizinin gidişatını derinden etkileyecek. Camdaki Kız’ın ilk 9 bölümlük birinci sezonu çok başarılı geçti.

Çok iyi reytingler alan dizi milyonlarca hayranı ekran başına topladı. Kanal D’nin beklentilerinin bile üzerine çıkan Camdaki Kız’ın yeni karakterler ile birlikte çok daha fazla ilgi görmesi bekleniyor.

Camdaki Kız dizisinin başlama tarihi de duyuruldu. Kanal D’den ikinci sezon için fragman yayınlandı ve başlama tarihinin de 9 Eylül Perşembe olduğu bilgisi verildi.

Dizinin yeni sezonunda Engin Şenkan ile Ozan Buz da yer alacak. Usta oyuncu Engin Şenkan’ın enişte olarak izleyicilerin karşısına çıkacağı netleşti. Ozan Buz ise, Sedat karakterinin arkadaşı olarak hikayeye dahil olacak.

Peki ikinci sezonda neler izleyeceksiniz? Nalan, Koroğlu malikanesinde bambaşka bir hayatın içine giriyor! Nalan ile Sedat’ın masalsı düğünüyle sezona veda eden Camdaki Kız, yeni bölümlerinde de güçlü hikayesi ve benzersiz ekibi ile ekran yolculuğuna kaldığı yerden devam ediyor.

Nalan’ın Koroğlu malikanesinde yeni bir hayata adım atmasıyla hayatındaki değişimler ekrana gelecek.

Camdaki Kız yeni sezonuyla 9 Eylül Perşembe 20.00’da Kanal D’de!