Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinin Hayri karakteri kıymete bindi, yeni bir ünlüye daha teklif gitti!

Camdaki Kız dizisinin Hayri karakteri kıymete bindi, yeni bir ünlüye daha teklif gitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşan Camdaki Kız isimli dizinin ilk 9 bölümlük birinci sezonu çok başarılı geçti. Dizi hayranları hikayeye bayıldı. Oyunculuk kalitesi ve atmosfer de reytinglerin çok iyi gelmesinde önemli bir etken oldu.

Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu’nu Kırmızı Oda dizisinden sonra yeniden ekranda bir arada gören dizi hayranları bu durumdan çok memnun kaldı.Camdaki Kız isimli Kanal D dizisinin çok iyi performans sergilemesi sonucu bu yapımda yer almak da kıymetli bir durum haline geldi.

Dizinin sezon finalinde ortaya çıkan Hayri karakterini kimin canlandıracağı konusu da gündemden düşmüyor. Birçok isim konuşuluyor. En son sosyal medyada Erkan Kolçak Köstendil’in teklifi kabul ettiği yönünde bilgiler vardı. Ancak bunların net olmadığı henüz hiçbir şeyin belli olmadığını daha önceki haberlerimizde de iletmiştik.

Gazeteci Birsen Altuntaş bugün yeni bir iddiayı ortaya attı. Çukur dizisinin ardından, Alev Alev dizisinde Ömer karakteri ile çok sevilen Cihangir Ceyhan’ın isminin de bu rol için konuşulduğu bilgileri var.

Özellikle Burcu Biricik’in Cihangir Ceyhan’ı projede görmeyi çok istediği iddiası da bulunuyor.

Camdaki Kız dizisinin Hayri karakteri kıymete bindi, yeni bir ünlüye daha teklif gitti! 8

Erkan Kolçak Köstendil konusunun netleşmediğini, Cihangir Ceyhan’a da teklif yapıldığına yönelik duyumlar olduğunu, ama hiçbir şeyin kesin olmadığını belirtelim.

Köstendil’in zorlu Çukur macerasından hemen sonra bir dizide yer almaya çok sıcak bakmadığı iddiası da gündemde.

Camdaki Kız dizisinin Hayri karakteri kıymete bindi, yeni bir ünlüye daha teklif gitti! 9

Camdaki Kız dizisinin ikinci sezonu yine büyük heyecana sahne olacak. Hayri karakteri de heyecanla bekleniyor ve kimin canlandıracağı da yakında ortaya çıkacak.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan dizinin ikinci sezonunun da çok etkileyici olması ve rol alan isimlere önemli bir kariyer fırsatı sunması bekleniyor.

Bu durum da diziye katılacak her yeni oyuncu için kariyer adına iyi bir fırsat yaratıyor.