Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinin ikinci sezonundan ilk müjdeyi Feyyaz Şerifoğlu verdi!

Camdaki Kız dizisinin ikinci sezonundan ilk müjdeyi Feyyaz Şerifoğlu verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda ve Camdaki Kız ile parlayan Feyyaz Şerifoğlu’nun yeni planları! Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Can karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Feyyaz Şerifoğlu, güçlü bir oyunculuk performansı sergileyerek herkesi şaşırtmıştı. Burcu Biricik ile de çok iyi bir dizi çifti olan Şerifoğlu, bu sayede Camdaki Kız dizisindeki Sedat karakterini kaptı.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisi, ilk 9 bölümlük performansı ile büyük ilgi gördü. Feyyaz Şerifoğlu da Sedat karakteri ile yine etkileyici bir performans ortaya koydu.

Kanal D dizisi sezon arası verince dinlenmeye çekilen Feyyaz Şerifoğlu, Alaçatı’da görüntülendi. Oyuncu ve şarkıcı Cem Belevi ile birlikte kameralara yakalanan oyuncu, şarkıcılık çalışmalarına devam etmeyi planladığını anlattı.

“Bunun planlamasını yapmaya çalışıyoruz ekip arkadaşlarımızla” diyerek konserler verme konusunda bir hedefinin olduğunu ifade eden Feyyaz Şerifoğlu, uygun bir zaman bulmaya çalıştığını söyledi.

Camdaki Kız dizisinin ikinci sezon çekimlerinin Ağustos ayında başlayacağı da Feyyaz Şerifoğlu’nun açıklaması ile ortaya çıktı. Oyuncu, “Proje biraz hızlı başladı. Çok şükür de hızlı gidiyor. Sonuçtan memnunuz. Yeni sezonu da sabırsızlıkla bekliyoruz. Ağustos’ta çekimlerimiz başlayacak. Eylül’de yine izleyenlerimizin karşısına çıkacağız. Sabırsızız” diye konuştu.

Camdaki Kız dizisinin ikinci sezonundan ilk müjdeyi Feyyaz Şerifoğlu verdi! 7

Şerifoğlu, Camdaki Kız dizisinin Eylül ayında başlayacağı müjdesini vererek dizi hayranlarını sevindirdi.

Bir sinema filmi projesi de olabileceğini anlatan Feyyaz Şerifoğlu, yaz tatilinde imaj değişikliği ile de dikkatleri çekti.