Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinin sezon finali öyle bir noktada bitecek ki, üçüncü sezon için sabırsızlık artacak!

Camdaki Kız dizisinin sezon finali öyle bir noktada bitecek ki, üçüncü sezon için sabırsızlık artacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuğrul Tülek, bugüne kadar yer aldığı projelerde ortaya koyduğu başarılı performanslar ile iyi bilinen usta isimlerden birisi. 1976 yılında Bursa’da dünyaya gelen oyuncu, birçok dizide çeşitli rollerde yer aldı.

Son yıllarda birbiri ardına farklı dizilerde izlediğimiz oyuncu, en son Camdaki Kız isimli Kanal D dizisinde yer almaya devam ediyor. Perşembe akşamları yayınlanan dizinin bu hafta 47. bölüm ve aynı zamanda sezon finalini izleyeceksiniz.

Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer, Tamer Levent gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Camdaki Kız’ın ikinci sezon finalini çok merak ediliyor. Bir ara Mahkum dizisinin gerisinde kalmasına rağmen hikayesi ile reytinglerde yeniden öne çıkan Camdaki Kız, muhteşem bir sezon finali yapmaya hazırlanıyor.

Camdaki Kız dizisinin sezon finali öyle bir noktada bitecek ki, üçüncü sezon için sabırsızlık artacak! 7

Levent karakteri ile hikayede yer alan Tuğrul Tülek de izleyicilerin kaçırmaması gereken bir sezon finali olacağını söyledi. Oyuncu, “46 bölümü yayınlandı, biz 47 bölümü çekiyoruz, sezon finali. Ondan sonra kısa bir tatil ve sonra tekrar birlikte olacağız” dedi.

Seyir sevkini azaltmamak için hikaye ile ilgili detay vermek istemeyen oyuncu, sezon finalinin çok heyecanlı olacağını şu sözlerle anlattı:

“Bence çok heyecanlı, çok merakla izlenecek bir bölüm. Çok da iyi bir yerde bitiyor. Çok merak edecek seyirci bir sonraki sezonu. Yeni sezonda yine beraberiz, devam ediyoruz. Ekip olarak hepimiz çok seviyoruz birbirimizi. Aynen gidecek çok güzel bir hikaye önümüzdeki sezon bekliyor. Tiyatro ve dizi devam edecek, onun dışında müzik ile ilgili çalışmalarım var.”