Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız dizisiyle parlayan Burcu Biricik öz eleştiri yaptı!

Camdaki Kız dizisiyle parlayan Burcu Biricik öz eleştiri yaptı!

tarafından ker_def

Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterini canlandıran Burcu Bircik, son dönemde psikolojisi derin rollerle dikkatleri çekiyor. Kırmızı Oda ve Fatma dizilerindeki ağır dram sahnelerinin ardından Camdaki Kız’a başlayan ünlü oyuncu, yine çok başarılı bir iş çıkartıyor.

Nalan karakteri annesinden baskı gören ve kendi suçu olmayan konuların bedelini ödeyen birisi. Psikolojik derinliği de olan bu karakter Burcu Biricik’in son dönemdeki dram rollerinden yorulmasına da yol açtı…

Meriç Aral ile Efe Tunçer’in birlikte sunduğu Youtube programına katılan oyuncu, yaptığı açıklama ile komedi rollerine hasret kaldığını söyledi. Hayatından bazı detaylar da veren oyuncu hem tavsiye almayı hem de tavsiye vermeyi çok sevdiğini söyledi.

Burcu Biricik, “Açıkçası ben hem aşırı iyi tavsiye alırım hem de tavsiye vermesini çok severim. Biri bir tavsiyede bulunduğu zaman şöyle derim; ‘çok haklısın, doğru söylüyorsun, tamam böyle yapayım’ diyorum. Yani hemen o tavsiyeyi içselleştirir ve kendimce bir mantığa oturtarak uyguları” diye konuştu.

Aldığı en kötü tavsiye sorulunca, başkalarının tavsiyesini çok fazla dinlediği için de kendisini eleştiren Burcu Biricik, “Belki de tavsiyelerin hepsini o kadar çok kabul ettim ki en kötüsünü şu an bulamıyor olabilirim” ifadesini kullandı.

Burcu Biricik, kendisine yapılan tavsiyeleri çok çabuk kabul ettiğini ifade ederek bir anlamda öz eleştiride bulunmuş oldu.