Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız ikinci sezonu öncesi başrol oyuncusunun sabırsızlığı bir mesaj gibi

Camdaki Kız ikinci sezonu öncesi başrol oyuncusunun sabırsızlığı bir mesaj gibi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisi, Gülseren Budayıcıoğlu imzasını taşıyan, ekranın sevilen bir yapımı olmayı kısa sürede başardı. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ilk 9 bölümlük birinci sezonu ile göz dolduran dizi, asıl büyük çıkışını ikinci sezonda yapacak.

Kırmızı Oda dizisindeki Can karakteri ile öne çıkan ve Burcu Biricik ile çok iyi bir uyum yakalayan Feyyaz Şerifoğlu, belki de kariyerinin en önemli adımını Camdaki Kız dizisinde başrolü kaparak elde etti. Kırmızı Oda’nın bu konuda çok belirleyici olduğu gerçeği de ortada.

Şayet, Kırmızı Oda dizisinde Feyyaz Şerifoğlu ile Burcu Biricik uyumu bu kadar başarılı olmasa ve izleyiciler de bu kadar büyük destek vermese belki de Şerifoğlu kariyerinin ilerleyen dönemlerinde böyle bir rolü elde edebilirdi.

Oyuncu adına Camdaki Kız çok büyük bir fırsat oldu ve ilk sezon performansıyla da Şerifoğlu’nun bunu iyi kullandığını söyleyebiliriz. Çeşme Alaçatı’da tatil yaparken görüntülenen oyuncu, şimdiden ikinci sezon heyecanını da içinde hissediyor.

Camdaki Kız ikinci sezonu öncesi başrol oyuncusunun sabırsızlığı bir mesaj gibi 5

Çekimlere Ağustos ayında başlayacaklarını heyecanla ifade eden Feyyaz Şerifoğlu, şimdiye kadar yaşananlardan ise çok memnun. İkinci sezon için sabırsızlık sergilemesi oyuncunun yeniden sete dönme konusundaki iştahını da sergileyen bir mesaj gibi…

Oyuncu, “Proje biraz hızlı başladı. Çok şükür de hızlı gidiyor. Sonuçtan memnunuz. Yeni sezonu da sabırsızlıkla bekliyoruz. Ağustos’ta çekimlerimiz başlayacak. Eylül’de yine izleyenlerimizin karşısına çıkacağız. Sabırsızız” açıklaması ile ne kadar istekli olduğunu da sergilemeyi ihmal etmedi.