Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız ile patlama yapan Burcu Biricik’in hayat enerjisi bir harika!

Camdaki Kız ile patlama yapan Burcu Biricik’in hayat enerjisi bir harika!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Biricik, özellikle Hayat Şarkısı isimli dizideki Hülya karakteri ile büyük popülerlik elde etti. İlk başta başrole seçilmesi ile eleştirilen ve bu rolün hakkını verip veremeyeceği tartışmalarının ortasında kalan Burcu Biricik, ortaya koyduğu performans ile herkesi kendisine hayran bırakmıştı.

Kuzgun, Kırmızı Oda ve Fatma dizileri ile popülerliğini iyice artıran ünlü oyuncu, son dönemde ise Camdaki Kız dizisinin Nalan karakteriyle hayranlarını mest etmeye devam ediyor. Burcu Biricik, şimdilerde tatilde ve yakında sete çıkacak olan dizi ile birlikte Eylül ayından itibaren yeniden Kanal D ekranında olacak.

Dizinin yeni sezonu öncesinde moral depolayan oyuncunun tatildeki bazı davranışları da hayranlarını şaşırtıyor. Oyuncu, hiç tanımadığı kişilerin doğum günü partisine katılarak orada eğlenmeyi çok seviyor.

Camdaki Kız ile patlama yapan Burcu Biricik'in hayat enerjisi bir harika! 8

Yasemin Şefik ile Burcu Kuş’un programına katılan Burcu Biricik, hayranlarını şaşırtan açıklamalar yaptı.

Yelkenli ile özgürce denize açılan iki kadına hayranlığını dile getiren Burcu Biricik, “Beni de gelip alın ama uzun seyre çıkamam sizinle birkaç koy gezerim” diyerek gülümsetti.

Camdaki Kız ile patlama yapan Burcu Biricik'in hayat enerjisi bir harika! 9

Kadınların özgürce davranmasının önemine değinen Burcu Biricik, şu sıralarda Bozburun’da tatil yapıyor. Oyuncu bu tatili sırasında yaptığı çılgınlıklardan da bahsetti.

Kahkaha dolu ifadelerle bir itirafta bulunan oyuncu, tanımadığı kişilerin doğum gününde eğlenmeyi çok sevdiğini şu sözlerle dile getirdi:

“En sevdiğim şey tanımadığım insanların doğum günlerine gitmek. Hatta burada eğlenmek istedim. Bozburun sakin bir yer Birinin doğum günü olduğunu duydum. Kalktık gittik. İngilizcem pek iyi değil, yeterli bir cümle kurdum. ‘I love party’, ‘I need party’ diyerek doğum gününe katıldım. Doğum günü sahibi bizi tanımıyordu. Sonra tanıştık. Bu benim huyum artık. Tanımadığım birilerini doğum gününe gitmek.”