Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız’da ipleri eline alan Cihangir Ceyhan kariyerinde bir ilke imza atacak!

Camdaki Kız’da ipleri eline alan Cihangir Ceyhan kariyerinde bir ilke imza atacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Cihangir Ceyhan, 1989 yılında Adana’da dünyaya geldi. Dijital dizi Sıfır Bir Adana ile popüler hale gelen oyuncu, ardından birçok önemli yapımda bulundu. 2016 yılında başladığı oyunculuk macerasında merdivenleri hızlı bir şekilde tırmanan oyuncu, çok başarılı yapımlara adını yazdırdı.

Cihangir Ceyhan’ı parlatan asıl iş Çukur dizisiydi. Canlandırdığı Azer karakteri ile çok ilgi gören oyuncu, hikayede güçlü bir şekilde yer almasının karşılığını birbiri ardına gelen tekliflerle aldı. Bu tekliflerden birisi de Alev Alev dizisindeki başroldü. Ömer karakteri ile bu dizide de çok başarılı bir süreç geçiren oyuncu, ardından da Camdaki Kız dizisinin ikinci sezonunda izleyici karşısına çıktı.

Kanal D ekranında izleyicilerle buluşan ve müthiş bir iki sezon geçiren diziye ara verildi. Ancak dizinin ikinci sezonuna damga vuran isim kuşkusuz Cihangir Ceyhan oldu. Hikayede Hayri karakteri ile sürpriz bir şekilde yer alan oyuncu, gidişatı olumlu etkiledi ve dizinin yeniden reytinglerde çok iyi noktaya gelmesinde büyük pay sahibi oldu.

Camdaki Kız'da ipleri eline alan Cihangir Ceyhan kariyerinde bir ilke imza atacak! 7

Hayri karakterinin gizemi izleyicileri yeniden Camdaki Kız’a çekerken, üçüncü sezonda da bu karakterin fazlasıyla öne çıkacağını söylemek lazım. Oyuncu şimdi de yeni bir adım atarak kariyerinde ilk kez komedi rolüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Ünlü yönetmen Selçuk Aydemir’in hikayesini yazdığı ve yönetmen olarak başında bulunacağı Güven Bana isimli filmin çekimlerine yakın bir zaman içinde başlanacak.

Okuma provaları başlanan filmin kadrosunda Cihangir Ceyhan da bulunuyor. Ünlü oyuncunun rolünü hayranları merak ediyor ve bu komedi hikayesinde nasıl bir şekilde izleyicilerin karşısına çıkacağı da kariyeri açısından belirleyici olacaktır.

Komedi dizisinde Cihangir Ceyhan nasıl performans sergileyecek? Bugüne kadar oyuncuyu hep dram yapımlarında izleyenler şimdi merakla Güven Bana filmini bekliyor.