Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız’dan sonra Gönül Dağı dizisi de aynı reyting başarısına ulaştı!

Camdaki Kız’dan sonra Gönül Dağı dizisi de aynı reyting başarısına ulaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Gönül Dağı dizisinde 38. bölüm geride kaldı. Cumartesi akşamlarının bir numaralı programı olan dizi ilk başladığı günden bu yana milyonlarca izleyicinin gönlünü kazandı.

Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin etkili bölümleri de devam ediyor. Hikayeye yönelik sık sık ayrılıkların işlenmesi nedeniyle eleştiriler olsa da diziyi keyifle izleyen geniş bir izleyici kitlesi var.

Gönül Dağı’nın başarısı reytinglere de yansıyor. Dizinin 38. bölümü tüm kategorilerde yine birincilik elde ederek TRT1’e gurur verdi… Ancak dikkat çeken bir başka detay daha var.

2021-2022 sezonunda iki haneli reytinglere çıkmayı sadece perşembe akşamları yayınlanan Kanal D’nin Camdaki Kız dizisi iki kez başardı. Bu sezon iki haneli reyting oranlarını gören bir başka dizi de Gönül Dağı oldu… ABC1 grubunda gelen bu başarı büyük dikkat çekti.

Dizi ilk sezonunda genelde iki haneli oranlar elde ediyordu ama bu sezon bu durum çok zor. Artık reytingler daha azaldı ve birçok yapım olduğu için de izleyici bölünüyor. Ancak Gönül Dağı dizisi bu duruma rağmen iki haneli oranlara yükselmeyi başardı. Dizinin AB grubunda da çok iyi olduğunu, tüm kişilerde ise Kardeşlerim dizisinden çok az farkla birinciliği sürdürebildiğini belirtelim.

Dizinin 39. yeni bölümü ise 6 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00’da TRT1’de yayınlanacak.