Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’ın Cana’sı Hande Ataizi hissettiği yaşı açıkladı!..

Camdaki Kız’ın Cana’sı Hande Ataizi hissettiği yaşı açıkladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Kanal D’nin Camdaki Kız dizisinde ‘Cana’ karakterini başarıyla canlandıran oyuncu Hande Ataizi Cumhuriyet Gazetesi’ne röportaj verdi.

Bugüne kadar ses getiren pek çok yapımda rol alan ve uzun bir aradan sonra ekranlara ‘Cana’ rolüyle dönen oyuncu, karakteri yaratma sürecini şu sözlerle anlattı; “Bir insan salt kötü olamayacağı gibi bütünüyle iyi de olamaz. Hepimizin içinde, farklı koşullarda çıkabilecek iyi ve kötü olabilme potansiyeli var. Ben bir role hayat verirken, ister Ruhsar tarzı tatlı bir komedi, ister drama olsun, öncelikle karakteri kendi koşulları içinde belirlerim.

Sonra insanlara sempatik gelebilecek bir kaç özellik tespit ederim o karakterde. Dışardan bakınca kurallara uymayan bir karakterse bunun nedenleri vardır ve o nedenleri senarist yazmak zorunda da değildir. Ayrıca bir oyuncu olarak sana aittir o karakter artık.

Camdaki Kız'ın Cana'sı Hande Ataizi hissettiği yaşı açıkladı!.. 8

Gerçek hayatta biz bize kötülük yapanlardan değil sıkıcı insanlardan kaçarız. Dizinin içindeki diğer karakterlere bakıp Cana’nın ritmini belirlerken daha yüksek perdeden ve olabildiğince saf insan halini çıkarmayı tercih ettim ki asla sıkıcı olmasın.”

Ekranlarda fit görüntüsü ile dikkat çeken oyuncu, ‘Biyolojik yaşından öte kendini hissettiği ve konumlandırdığı yaş sorulduğunda ise ’27 yaş’ cevabını verdi. ‘Nedense bu yaşta kalmayı tercih ettim’ diyen Hande Atazizi sözlerini şöyle sürdürdü;

“Benim hayatımda edindiğim en iyi alışkanlık spor oldu. Ailemin çok teşviki oldu bunun İçin. Okul yıllarında tenis oynadım. Beden Terbiyesi’nin kayak kamplarında geçti çocukluğum. İlk spor salonuna gittiğimde 16 yaşındaydım. Ondan sonra da hiç bırakmadım. O kaslar hep hareketliydi yani. Ben böyle rahatlıyorum.

Camdaki Kız'ın Cana'sı Hande Ataizi hissettiği yaşı açıkladı!.. 9

Kardeşim Sinan’ın mesela alakası yoktur. Bir kaç kere spor salonu üyeliği hediye ettim ama olmadı. Bence herkes ona iyi gelen bir spor seçmeli ve sıkılmadan yaparsa daha faydalı olur diye düşünüyorum. Bir de tabi seçimler. Mutlu olmadığın bir hayat yaşıyorsan beyin ve vücut sana o sinyali veriyor zaten. Diyor ki “değiştir bu senin en iyi halin değil daha iyisini yapabilirsin.”