Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’ın düşüşü hayra alamet değil! Barbaroslar’ın bile gerisinde kaldı!

Camdaki Kız’ın düşüşü hayra alamet değil! Barbaroslar’ın bile gerisinde kaldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon ekranlarda fırtınalar estiren Camdaki Kız bu sezon deyim yerindeyse hızlı bir düşüş yaşıyor. Sezona yine birincilikle giren ancak geldiği noktada tüm izleyicilerde altıncılığa kadar düşen dizi dün akşamki bölümüyle, kötü reytingleriyle büyük hayal kırıklığı yaratan Barbaroslar Akdeniz Kılıcı’nın bile gerisinde kaldı.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden uyarlanan Camdaki Kız, geçtiğimiz sezon izleyicilerin nefesini keserek seyrettiği bir diziydi. Başrolünde Burcu Biricik’in yer aldığı, kadrosuna Cihangir Ceyhan’ın da eklendiği ikinci sezona da birincilikle girdi Camdaki Kız.

Ancak bir süre sonra reyting basamaklarında birer birer düşmeye başladı. Önce puanları düştü. Artından Fox TV’nin nefes kesen dizisi Mahkum’un yayına girmesinden kısa süre sonra birinciliği de kaptırdı.

Camdaki Kız’ın düşüşü hayra alamet değil! Barbaroslar’ın bile gerisinde kaldı! 7

Dizi dün akşamki bölümüyle öyle bir noktaya geldi ki puanı ortalamaya iyice yaklaştı ve tüm izleyicilerde altıncılığa düştü. Böylece Camdaki Kız ilk kez, ekrana çok büyük iddialarla gelen ancak düşük reytingleriyle dikkat çeken Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin dahi gerisinde kaldı.

İzleyiciye göre Camdaki Kız’ın reytinglerde bu kadar düşmesinin sebebi çok net: Hikayenin iyice sıkıcı hale gelmesi. İzleyiciye göre hikaye o kadar uzadı ki izleyicinin de içi bayıldı. Hikaye iyice kısır döngüye dönüştü ve izleyici bu haliyle Camdaki Kız’dan çok sıkıldı.

Bazı izleyiciler bir zamanlar büyük bir heyecanla izlediği Camdaki Kız’dan çok sıkıldığı için Mahkum’u izlemeye başladığını da itiraf etti. Görünen o ki Camdaki Kız’da artık harekete geçme vakti. Hikayenin ikinci bölüme bir an önce geçmesi ve eski heyecanı yeniden izleyiciye yaşatması gerekiyor.