Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’ın hikayesinde radikal değişimler yaşanacak! Yeni karakterler geliyor!

Camdaki Kız’ın hikayesinde radikal değişimler yaşanacak! Yeni karakterler geliyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Kanal D ekranında 3. sezonu ile çok başarılı bir hikaye sunumu sergileyerek iyi reytingler elde eden Camdaki Kız dizisi, her hafta reytinglerde çok iyi oranlar elde ederek gün birincilikleriyle zirveye yerleşiyor.

Burcu Biricik’in oyunculuk kariyerindeki en önemli projesi olarak kayıtlara geçen Camdaki Kız dizisinde 60. bölüm geride kaldı. ‘Nalan’ın tekrar korseyi giydiği bölümler izleyiciyi duygudan duyguya sürükledi.

Annesi ‘Feride,  ‘Özgürlüğün bedeli olarak düşün bu korseyi ‘ demişti. İzleyici sonra bir başka ‘ilginç sahne’ ile karşılaştı; ‘Beni yıkarken sesimle kokumla her şeyim ile vedalaşacaksın’ diyordu Nalan’a Feride…

Camdaki Kız'ın hikayesinde radikal değişimler yaşanacak! Yeni karakterler geliyor! 7

Dizinin 61. yeni bölümünün fragmanında ise hikayede yepyeni bir dönemin başladığının sinyalleri veriliyor.  Nalan’ın vicdan azabına yenik düşmesi, onun konağa geri dönmesi ile sonuçlanıyor. “Nalan’ın Hayri ile ilişkisi ne olacak?” sorusuna cevap arayan TV eleştirmeni Sina Koloğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada dizinin gelecek bölümleri ile ilgili aldığı duyumlara yer verdi.

Koloğlu; “Bana gelen ipuçlarına göre Hayri ile hikaye giderek genişliyor. Katman, katman açılan bir hikaye. Yine duyduğum, yeni karakterler geliyor. Korse diziden ebediyen gidiyor.” ifadelerini kullandı.

Camdaki Kız dizisinin gelecek hafta ekrana gelecek 61.bölümünden ilk fragman da yayınlandı. Nalan’a deli gibi aşık olan ‘Hayri’ kimsenin uyarısını dikkate almıyor. Nalan istemeye istemeye eve gelse de Hayri’nin hiç bir şekilde zarar görmesini istemiyor. Gözünü karartan Hayri her şeyi göze alarak Koroğlu ailesinin karşısında duruyor. Yeni bölümde Nalan ile Hayri’yi nelerin beklediği ise şimdiden büyük merak konusu oldu.