Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız’ın kabus dolu sahnesinin kamera arkası görenleri kahkahaya boğdu!

Camdaki Kız’ın kabus dolu sahnesinin kamera arkası görenleri kahkahaya boğdu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız, Perşembe günlerine damgasını vurmaya devam ediyor! Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından alıntılanan gerçek bir hayat öyküsünde, Burcu Biricik, Nalan karakteriyle başarılı bir performans sergiliyor. Feyyaz Şerif ile başrolünde yer aldığı dizide bu kez Nalan’ın Hayri’ye aşık olmasıyla Cihangir Ceyhan ile sahneleri de arttı.

Hayri ve Nalan’ın giderek daha çok birbirlerine tutulmaları, gizli saklı yaşadıkları ilişki nedeniyle köşkte kimi zaman tehlikeli durumların da ortaya çıktığı bir süreç yaşanıyor dizide. Nalan, Hayri ile ilgili duygularına hakim olamazken, kaçamak buluşmalarının birilerinin tarafından görülme endişesini de içinde taşıyor.

Camdaki Kız'ın kabus dolu sahnesinin kamera arkası görenleri kahkahaya boğdu! 8

Yasak aşkı nedeniyle kabuslar gören Nalan’ın bu hafta rüyasındaki olay ise hayli korkutucuydu! Hayri’ye sarılırken bir anda her yerin kararması ve tüm aile bireylerinin tek tek karşısına çıkmasıyla korku dolu anlar yaşadı Nalan! Bu sahnede oyuncular, Cadılar Bayramı kostümleriyle izleyenlerin karşısına çıktılar.

Bir kaç dakikalık kabus sahnesinin kamera arkası ise sosyal medyada dizi yayınlanmadan önce paylaşıldı! Oyuncuların dönem kostümleriyle eğlenceli bir şekilde sokakta yürüdüğü ve konağın merdivenlerinde verdiği pozlar, büyük dikkat çekti!

Dizide kısa bir sahne olarak geçen ve karanlık olduğu için kostümlerin tam da seçilemediği o anlara karşın videoda oyuncuların eğlenceli halleri sosyal medyada beğeni topladı. Sahne öncesinde çekilen videoda, Burcu Biricik’in pembe kabarık elbisesi içinde en önde yürürken, diğer oyuncuların da siyah kostümleriyle gülerek arkasından geldikleri görülüyor.

Burcu Biricik, instagram hesabından videoyu ve fotoğrafı da paylaşarak, Camdaki Kız’ın yeni bölümündeki kabus sahnesinden önce izleyicilere güzel bir sürpriz yaptı…

Camdaki Kız'ın kabus dolu sahnesinin kamera arkası görenleri kahkahaya boğdu! 9