Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’ın ‘Selen’i Selma Ergeç’in doktorluk içinde ukde kaldı!

Camdaki Kız’ın ‘Selen’i Selma Ergeç’in doktorluk içinde ukde kaldı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Camdaki Kız’ ile uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönen oyuncu Selma Ergeç, Retouch Mag dergisinin Ekim sayısına kapak oldu. Oyuncu, dergiye özel açıklamalarda bulundu.

Oyunculuk yapmak için tıp fakültesini bıraktığını anlatan Selma Ergeç, doktorluğun içinde ukde olarak kaldığını söyledi. Selma Ergeç duygularını şu şekilde ifade etti.  “Tıp çok isteyerek seçtiğim bir meslekti ama sonra hayatın tesadüfleri beni buraya getirdi. Ara ara oyunculuk yaparken de hep tıp fakültesine döneceğimi, bu alanda ilerleyeceğimi düşünüyordum. Bir süreliğine oyunculuk yapacağım dediğimde dedem şöyle demişti: ‘Oyunculuk ekmeksiz meslek’. Aç kalırsın demek istiyor.

Camdaki Kız'ın 'Selen'i Selma Ergeç'in doktorluk içinde ukde kaldı! 8

Tabii çok garantisi olmayan bir meslek, o yüzden biraz endişeyle karşılandı ailem tarafından da. Finalde, bir sürü tesadüf eseri, bir virajın ardından bugüne geldik. Mesleğimi çok seviyorum, ama tıp alanında devam etmemiş olmak da içimde ukdedir.”

Evlenip çocuk sahibi olduktan sonra bir süre setlere ara veren oyuncu saatler süren çekimlerde zorlanıp zorlanmadığı sorusunu ise şöyle yanıtladı: “Bir düzen oturtmaya çalışıyoruz artık. Herkes, elbirliğiyle sektörü bir düzene sokmaya çalışıyor.

Camdaki Kız'ın 'Selen'i Selma Ergeç'in doktorluk içinde ukde kaldı! 9

Sektörleşmenin de getirdiği birtakım kurallar ve bunlara uyma zorunluluğu olduğunu görüyorum artık. Daha yolun başındayız tabii, çok çok daha iyi olacağına inanıyorum. Bunlar da daha netleştiği sürece bence hayat kolaylaşıyor ve sonuç olarak işin de niteliği artıyor.”

Dergiye, kıyafet seçimleriyle ilgili samimi açıklamalarda da bulunan oyuncu, günlük hayatında rahat kıyafetler giymeyi tercih ettiğini söyledi. Selma Ergeç, “Dar giyinmeyi sevmiyorum, sıkılıyorum. Rahat giyinmeyi seviyorum. İkinci el, rahat, yıpransa da bunun sorun olmayacağı giysiler kullanıyorum. Ben kıyafete hizmet etmeyeyim yani, o bana hizmet etsin. Rahatlıktan yanayım”  dedi.