Ana sayfa Sosyal Medya ‘Camdaki Kız’ın setinden ilk fotoğrafı, dizinin ‘Nalan’ı Burcu Biricik paylaştı!

‘Camdaki Kız’ın setinden ilk fotoğrafı, dizinin ‘Nalan’ı Burcu Biricik paylaştı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi  ‘Camdaki Kız’ dizisinin çekimlerine başlandığının haberini vermiştik.

İlk sezonu 9 bölüm yayınlanmasına rağmen izleyiciden yoğun ilgi gören ‘Camdaki Kız’ dizisinin ikinci sezonu izleyici tarafından merakla bekleniyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan dizinin setinden ilk paylaşım, dizide ‘Nalan’ karakterine hayat veren Burcu Biricik’ten geldi. Oyuncu, instagram hesabından, setten aşağıdaki fotoğrafı yayınladı.

‘Camdaki Kız’ın setinden ilk fotoğrafı, dizinin 'Nalan'ı Burcu Biricik paylaştı! 7

Öte yandan, ‘Camdaki Kız’ın ikinci sezonuna katılan isimlerden biri usta oyuncu Engin Şenkan oldu. Oyuncu Ozan Buz’da Feyyaz Şerifoğlu’nun canlandırdığı ‘Sedat’ karakterinin arkadaşı olarak diziye dahil oldu. Dizinin en önemli karakterlerinden biri olması beklenen ‘Hayri’ için ise hala net bir isim yok. En son ‘Alev Alev’ dizisinde canlandırdığı ‘Ömer’ karakteri ile başarılı bir performans sergileyen Cihangir Ceyhan’a teklif gitti ancak oyuncunun eski ve yeni menajerleri arasındaki sorun nedeniyle imza atılamadığı belirtiliyor. ‘Hayri’ karakterinin ilk bölümlerde rolü olmadığından, bu durum şimdilik çekimleri olumsuz yönde etkilemiyor.