Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’ın sezon finaline saatler kala Burcu Biricik tüyoyu verdi!

Camdaki Kız’ın sezon finaline saatler kala Burcu Biricik tüyoyu verdi!

tarafından sevda

Televizyogazetesi.com/Detay – Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız 16 Haziran Perşembe akşamı yayınlanacak 47. bölümüyle sezon finali yapacak.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Camdaki Kız’da Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Tamer Levent, Enis Arıkan, Selma Ergeç, Devrim Yakut, Hande  Ataizi ve Tuğrul Tülek rol alıyor.

Dizinin sezon finali öncesi yayınlanan son bölümünde heyecan doruğa çıktı.  Selen ve Feride’nin Cana’nın hamileliğini sonlandırmak için yaptığı plandan kurtulan Cana, hamile olduğunu Gülcihan’a söyledi.

Rafet’e karşı öfkesi artan Pervin, Rafet ve Gülcihan’ın arasını bozmak için Cavit’e gitti. Cana’nın hamileliğini öğrenen Nalan ise soluğu Cana’nın yanında aldı.

Peki final bölümünde neler olacak; Yayınlanan fragmana Burcu Biricik’in canlandırdığı ‘Nalan’ karakterinin ‘Oyun bitti’ sözleri damga vurdu. Cana’nın Sedat’tan hamile olduğunu öğrenen Nalan, tüm aile üyeleriyle yüzleşiyor.

Camdaki Kız'ın sezon finaline saatler kala Burcu Biricik tüyoyu verdi! 115

Burcu Biricik sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşıma; ‘Nalan’ın da benim de çok yorulduğumuz ama bir yandan da çook eğlendiğimiz bir bölüm oldu. Merakla bekliyorum!’ notunu düştü.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde dizide  ‘Selen’ karakterine hayat veren Selma Ergeç, instagram hesabından Enis Arıkan ve Tuğrul Tülek ile fotoğrafını paylaşarak, ‘Düğünümüz var!’ notunu düştü.

Ergeç’in paylaşımı, Enis Arıkan’ın canlandırdığı ‘Muzaffer’ karakterinin, diziye yeni bölümlerinde dahil olan Leyla Feray’ın canlandırdığı ‘Pera’ karakteri ile evleneceğini akla getirdi.

Camdaki Kız'ın sezon finaline saatler kala Burcu Biricik tüyoyu verdi! 116

Camdaki Kız ekibi geçtiğimiz hafta  son bölümün çekimlerinden önce stres atmak için topluca Kıbrıs’a tatile gitmişti. Şimdi de sezon finalinden önce bir yemek düzenlediler ve bol bol eğlendiler.

Camdaki Kız'ın sezon finaline saatler kala Burcu Biricik tüyoyu verdi! 117

Aralarında Enis Arıkan, Burcu Şendir, Selma Ergeç, Feyyaz Şerifoğlu, Tamer Levent, Cihangir Ceyhan ve Tuğrul Tülek’in olduğu oyuncular Taksim’deki Ginza’da şarkılar, türküler söyleyip sezonun yorgunluğunu attı.