Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’ın sezon finalinin ardından Burcu Biricik ve eşinin ilk rotası bakın neresi oldu!

Camdaki Kız’ın sezon finalinin ardından Burcu Biricik ve eşinin ilk rotası bakın neresi oldu!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Camdaki Kız’da canlandırdığı ‘Nalan’ karakteriyle beğeni toplayan Burcu Biricik dizi sezon finali yapar yapmaz eşi Emre Yetkin ile tatile çıktı.

Ünlü çiftin ilk rotası ise Yunanistan oldu. Ülkenin şehirlerini tek tek gezen ikilinin Selanik’ten sonra ikinci durakları Atina oldu. Kentin tarihi yerlerini gezen Burcu Biricik sosyal medyada bol bol tatil pozlarına da yer verdi.

Camdaki Kız'ın sezon finalinin ardından Burcu Biricik ve eşinin ilk rotası bakın neresi oldu! 8

Ünlü çift Yunanistan’ın adalarında da güneş ve denizin tadını çıkarıyor. Burcu Biricik ve eşi Emre Yetkin Paros, Naxo, Syrose ve Kos’ta mola verdiler.

Camdaki Kız'ın sezon finalinin ardından Burcu Biricik ve eşinin ilk rotası bakın neresi oldu! 9

Burcu Biricik’in instagram paylaşımları hayranlarından kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Burcu Biricik ve  Emre Yetkin 2006 senesinden beri birlikte. Çift, 30 Temmuz 2016 tarihinde dünya evine girdi.

Özel hayatını magazinden uzak yaşamayı tercih eden ünlü oyuncu zaman zaman eşiyle pozlarını sosyal medya hesabından paylaşmakla yetiniyor.

Şimdilerde ekranın çok sevilen dizisi Camdaki Kız’da ‘Nalan’ rolüyle beğeni toplayan başarılı oyuncu Burcu Biricik, rol aldığı yapımlardaki performansının yanı sıra mütevazi, samimi ve neşeli tavırlarıyla da çok seviliyor.