Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız’ın usta oyuncusu Erhan Yazıcıoğlu, yeni jenerasyon oyuncuları hem eleştirdi hem de öğütler verdi!

Camdaki Kız’ın usta oyuncusu Erhan Yazıcıoğlu, yeni jenerasyon oyuncuları hem eleştirdi hem de öğütler verdi!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Tamer Levent, Nur Sürer gibi önemli isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisi her hafta güçlü hikayesi ile büyük beğeni topluyor. Diziye geçtiğimiz haftalarda Hande Ataizi’nin canlandırdığı Cana karakterinin babası Haluk Atasoy karakteriyle usta oyuncu Erhan Yazıcıoğlu katıldı.

Erhan Yazıcıoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı’nı dizideki rol arkadaşı Aslıhan Karalar ile birlikte doktoru Prof. Dr. Alper Çelik’i hastanede ziyaret ederek kutladı. Tüm sağlık çalışanlarına verdikleri emekler nedeniyle saygı duyulması gerektiğini belirten usta oyuncu hastanede hazır bulunan muhabirlerin sorularını da cevapladı.

Camdaki Kız’ın usta oyuncusu Erhan Yazıcıoğlu, yeni jenerasyon oyuncuları hem eleştirdi hem de öğütler verdi! 7
Erhan Yazıcıoğlu’nun yanında genç bir isim olarak Aslıhan Karalar olunca konu yeni jenerasyon oyunculara geldi. Herkesi çok çalışkan görmediğini, işlerini çok ciddiye almadıklarını düşündüğünü belirten oyuncu, işlerinin gözleme dayalı bir iş olduğunu, setlerde karavandan çıkmadan bunu başaramayacaklarını ifade etti.

Çok aktif olmasa da sosyal medyada var olduğunu belirten Erhan Yazıcıoğlu, sosyal medyada çok takipçisi olan oyunculara daha çok rol verildiği yönünde sorulan sorulara ise şöyle cevap verdi;

“Ucuz işler yapılıyor, yapılanların sanatla da ilgisi yok, yapılanlar sadece kendilerinden söz ettirmek için orasını burasını açmak olmamalı, iyi olan becerisinin üzerine gitmek yerine mesela çok iyi caz söyledikleri halde onun üzerine gitmektense çok ucuz işler yapmamak gerekir. Biz Türk toplumu olarak biraz tutucuyuzdur ama modern bir tutuculuktur bizimki, eğer sanatçı olma yolunda ilerlemek istiyorlarsa kendilerine bol bol zaman ayırsınlar ve lütfen okusunlar ve kendilerini yetiştirmek için çalışsınlar.”