Ana sayfa Sosyal Medya Camtavanlar dizisine üst üste ünlüler katılıyor, kadro göz kamaştırıyor!

Camtavanlar dizisine üst üste ünlüler katılıyor, kadro göz kamaştırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Yaz aylarının şimdiden çok merak edilen dizilerinden birisi Camtavanlar oldu… Şirketlerde, kadınlara yönelik olarak fırsat eşitsizliklerine verilen genel bir tabir olan “cam tavanlar” ifadesi, dizinin de adı oldu. Diziye ismini veren bu konunun öne çıkacağı dizi, dikkat çeken bir yapım oldu.

Camtavanlar, OJO Pictures imzasını taşıyor… Tüm dizilerine bir bir final yaptırmakta olan Show TV’nin yeni stratejisi, Haziran ayından itibaren yepyeni dizilerle izleyicilere farklı hikayeler sunmak… Bakalım bu strateji ile Show TV, izleyici ilgisini çekebilecek mi?

Camtavanlar isimli dizide Bensu Soral ile Kubilay Aka ikilisi başrolde buluştu. Dizinin oyuncu kadrosuna da önemli isimler katılmaya başladı. Bu isimler arasına Hatice Arslan da katıldı.. En son Zümrüdüanka dizisinde Ülfet karakterini canlandıran oyuncu, Ocak ayından bu yana dinlenmekteydi.

Camtavanlar dizisine üst üste ünlüler katılıyor, kadro göz kamaştırıyor! 8

Hatice Aslan’dan sonra bir isim daha dizide yer alacağı netleşti. Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nilüfer olarak izlemekte olduğumuz Ayten Soykök de diziye katılan bir başka isim oldu. Soykök’ün İnci karakterini canlandıracağı ortaya çıktı.

Camtavanlar dizisine üst üste ünlüler katılıyor, kadro göz kamaştırıyor! 9

Kubilay Aka, restoran sahibi Cem isimli bir kişiye hayat verecek. Cem’in tutkulu bir aşk yaşayacağı Leyla’yı da Bensu Soral canlandıracak. Oyuncu, 2017 yılında yer aldığı İçerde dizisinden sonra Camtavanlar ile ekrana dönmüş olacak.

Yakında çekimlerinin başlaması belenen dizi; toplumsal eşitsizlik üzerine, iş hayatında kadınların yaşadığı fırsat eşitsizliği ile ilgili konuları ile özellikle kadın izleyicilerin büyük dikkatini çekecektir.

Özellikle iş hayatında karşılaşılan ve uluslararası alanda ‘camtavanlar’ olarak adlandırılan bu tür engellerin, yemek kültürü ile harmanlanarak sunulacağı bir proje olan Camtavanlar dizisinin çekimlerine de çok yakında başlanacak.