Ana sayfa Dizi Haberleri Can Kırıkları dizisi 2. tanıtımıyla olay oldu! Aksiyon sahneleri büyük dikkat çekti!

Can Kırıkları dizisi 2. tanıtımıyla olay oldu! Aksiyon sahneleri büyük dikkat çekti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Sezonun iddialı dizileri arasında yer alana Atv’nin Can Kırıkları dizisinin çekimlerine Ağustos ayında başlanmıştı.

Senaryosunu okuyanların hayran kaldığı ifade edilen dizinin tanıtımı büyük ilgi çekti.
atv ekranlarında yeni sezonun en dikkat çeken dizilerinden biri olacağı konuşulan dizi, tanıtımıyla izleyiciyi çoktan yakalamış görünüyor.

Aksiyonu bol sahneler tanıtımda büyük dikkat çeken noktalardan biriydi.

Funda Eryiğit ve Zeynep Doğandemir’in izleyiciyi çok şaşırtacak bir rolle ekrana geldikleri tanıtımdan da anlaşılıyor.

Sosyal medyada tanıtıma yapılan yorumlara bakınca, dizi takipçilerinin hayli heyecanlandığı yorumlarına da yansımış.

NTC Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Can Kırıkları dizisinin başrollerinde Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy ve Özgür Çevik yer alıyor.

Leyla ve Zeynep adında iki kadın polisin yaşadıkları dramı anlatacak dizinin izleyicileri etkileyecek bir hikayesi var.

Dizinin tanıtımlarının yayınlanmasını takiben sosyal medyada iyi bir rüzgar yakaladığını gözlemliyoruz.

Dizinin tutmasını dileyen izleyiciler, ilk bölümü büyük bir merakla beklediklerini ifade etmekteler.

Hande Doğandemir, dizide çocuk esirgeme kurumunda büyümüş, zamanında ölümden dönmüş, istikrarlı ve korkusuz polis Leyla karakterine hayat verecek.

Can Kırıkları dizisi 2. tanıtımıyla olay oldu! Aksiyon sahneleri büyük dikkat çekti! 7

Funda Eryiğit’i de eşi savcı olan polis memuru Zeynep olarak izleyeceğiz.

Seçkin Özdemir ise dizide komiser rolü ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Can Kırıkları dizininin konusu ve oyuncu kadrosu:

İşte Can Kırıkları 2. tanıtımı:

Can Kırıkları dizisi Konusu Hikayesi
Can Kırıkları dizisinde Leyla ve Zeynep adlı iki kadın polisin etkileyici hikayesi ekrana taşınacak. Leyla ve Zeynep gençlik yıllarında yurtta tanışacak ve çok iyi arkadaş olacak sonradan ikisi de polis olamayı seçecek ve İstanbul’da tekrar aynı bölümde çalışmaya başlayacaklar. Leyla gözüpek ve neşeli kişiliğe sahip. Zeynep ise tam tersi bir kişiliğe sahiptir. Can Kırıklıkları dizisi Leyla’nın gelinlikli sahnesiyle başlayacak ve bir villada yaşanan cinayet sonrası gelişen olaylar konu alınacak. Can Kırıkları dizisinin ekim ayında ekranlarda olması bekleniyor.

Can Kırıkları Oyuncuları
Hande Doğandemir(Can Kırıkları Leyla)
22 Kasım 1985 de Ankara’da dünyaya gelen Hande Doğandemir 33 yaşındadır. Hande Doğandemir Oyuncu, Sunucu ve Sosyolog’dur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Sosyoloji bölümü mezunudur. Hande Doğandemir üniversite eğitimi sırasında Erasmus programı ile Fransa’ ya gitmiş ve üniversite eğitimini Lille şehrinde almıştır. Böylece gözü açılan Hande Doğandemir sosyoloh olmak yerine oyunculuk için çalıştı ve kamera arkasında çalışmaya başladı. Güzelliği ile kamera arkasında dikkat çekmeyi başaran Hande Doğandemir TRT Okul’la tanındı zira iki yıl sunucu olarak orada görev yaptı.

Hande Doğandemir Burak Aksak’ın Bana Masal Anlatma adlı filminde Ayperi karakterine hayat verdi. Racon Ailem İçin adlı dizide Yağmur karakterine hayat verdi sevildi de ama dizi tutmayınca her şey yerle bir oldu. Son olarak Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinde Turhan Hatice Sultan karkaterine ve Hayatımın Aşkı isimli yaz dizisinde Gökçe karakterine hayat verdi.

Funda Eryiğit(Can Kırıkları Zeynep)
34 yaşında ki Funda Eryiğit 1984 yılında Hollanda’da doğmuştur. Hem Türk hemde Hollanda vatandaşıdır. Funda Eryiğit önce İstanbul’da siyasal bilgiler okusa da bu mesleğin kendisine uygun olmadığını tespit edip İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümüne geçiş yapmıştır. Funda Eryiğit her zaman güzelliği ve yetenekleri ile dikkat çeken bir kız olmuştur. Funda Eryiğit son olarak Canım Ailem, Karadayı, Poyraz Karayel ve ‘Mehmed: Bir Cihan Fatihi’ dizilerinde rol almıştır. Funda Eryiğit son olarak Oğum dizisi kadrosuna dahil olsa da dizi başlamadan bitti. Funda Eryiğit’in tanınması 2016 yılında yayınlanan Gecenin Kraliçesi dizisinde Esra rolü ile olmuştur sonrasında Poyraz Karayel de Eda karakterine hayat vermiş ve bir başrolü hak ettiğini ispat etmiştir.

Can Kırıkları Zeynep bir polistir Eşi Kerem ise bir savcıdır.

Seçkin Özdemir(Can Kırıkları Aslan)
Seçkin Özdemir 1981 yılında Sinop’ta dünyaya gelmiştir ve 37 yaşındadır. 2008 yılında yayınlanan Yaban Gülü dizisi yer aldığı ilk projedir. 2017’de yer aldığı Ateşböceği dizisi ile dünyaya açılmayı başarmıştır. Sçkin Özdemir Oyuncu, Sunucu ve DJ’dir. Oyunculuğa başlamadan önce Kocaeli’nde radyo programcılığı yapmıştır. 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan’ın sevgilisi Leo Karakterini canlandırmış ve çıkış yaşamıştır. Son olarak Tehlikeli Karım dizisinde Alper karakterini ve Kiralık Aşk dizisinde Pamir karakterlerine hayat vermiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde tiyatro eğitimi almıştır. Yakışıklılığı ile herkesin dikkatini çekmeyi başarmıştır.

Komiser Aslan başarılı bir polis komiseridir. Cinayet soruşturmalarına bakar.

Hazar Motan
1990 yılında Ankara’da doğan Hazar Motan 28 yaşındadır. Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İletişim bölümü mezunudur. Hazar Motan 1.72 m boya ve tahminen 56 kg kiloya sahiptir. İlk dizi deneyimini ise daha 17 yaşında Bizim Evin Halleri dizisi ile yaşamıştır. 2014 yılında Diğer Yarım dizisinde rol almıştır. Hazar Motan küçüklüğünden beri güzelliği ile beğeni toplamıştır. Kırgın Çiçekler dizisinde hayat verdiği Cemre karakteri ile tanınır.

Özgür Çevik(Can Kırıkları Kerem)
27 Mayıs 1981 de Ankara da dünyaya gelen Özgür Çevik 37 yaşındadır. Dizi ve sinema oyunculuğunun yanı sıra Rock şarkıcısıdır. Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe bölümü mezunudur. Özgür Çevik’in oyunculuğu ise 2004 yılında katıldığı Akademi Türkiye yarışması ile oldu. Yabancı Damat dizisinde hayat verdiği Niko karateri ile tanındı ve sevildi. Kırgın Çiçekler dizisinde hayat verdiği Toprak hoca karakteri ile çok sevildi. Daha önce Gece Sesleri dizisinde başrol olarka yer alsa da dizi tutmadı.

Özgür Çevik Can Kırıkları dizisinde Zeynep’in savcı eşi Kerem’e hayat verecek.

Alican Yücesoy(Can Kırıkları Cihan Karatay)
Alican Yücesoy son olarak Adı Zehra isimli dizide yer alsa da dizi erken final yaptı. Ekim 1982 doğumlu olan Alican Yücesoy 36 yaşındadır. Melisa Sözen ile 1 yıl süren bir evlilik yaşamıştır. Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. İlk tiyatro deneyimini a Bakırköy Belediye Tiyatroları’nda yaşadı. 2016 yılında yayınlanan Kördüğüm dizisinde Umut karakterini canlandırmıştır. Serçe Sarayı Ali Rıza öğretmeni canlandırınca ünlenmiştir. Fatmagülün Suçu Ne ve Suskunlar yer aldığı önemli projelerdendir.

Kemal Uçar(Can Kırıkları Zeko)
29 Mart 1985 de Adana’da olan Kemal Uçar 33 yaşındadır ve Ankara Üniversitesi’nde Dil Tarih Coğrafya Fakültesi’nin Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümü mezunudur. Ezel dizisi ile tanınan Kemal Uçar Yamak Ahmet dizisinde de başrol olarak yer almıştır. Son olarak Yedi Güzel Adam adlı dizide Nuri karakteri ile ve Nerdesin Birader de Cüneyt karakterleri ile kendini göstermiştir.

Ali İpin
1955 yılında Ankara’da dünyaya gelen Ali İpin 63 yaşındadır. Tiyatro oyuncularını hocası ve abisidir. Cebeci devlet Konservatuvarı mezunudur. Son olarak Cennetim Göz Yaşları ve Hanım Köylü dizilerinde boy göstermiş ve çok beğenilmiştir. Ömrü tiyatro sahnelerinde geçmiştir.

Ecem Özkaya
1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ecem Özkaya 30 yaşındadır. Mustafa Üstündağ ile evli olan Ecem Özkaya Üstündağ’ın Ahmet Kaan Üstündağ isimli bir erkek çocuğu vardır. , Maltepe Üniversitesi Radyo ve Televizyonculuk bölümü mezunudur. Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde Biricik karakterini canlandırarak ünlenmiştir. Son olarak Hayat Şarısı dizisinde Melek karakterine hayat vermiştir. Mustafa Üstündağ ile evli olan Ecem Özkaya Üstündağ’ın Ahmet Kaan Üstündağ isimli bir erkek çocuğu vardır. Maltepe Üniversitesi Radyo ve Televizyonculuk bölümü mezunudur. İlk olarak Kartallar Yüksek Uçar filminde yer almış ve deneyim kazanmıştır. Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde Biricik karakterini canlandırarak ünlenmiştir. Son olarak Hayat Şarısı dizisinde Melek karakterine hayat vermiştir.

Demir Karahan
Demir Karahan’ın gerçek adı Demir Görgün’dür. Demir Karahan 1944 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. Son olarak Ölene Kadar dizisinde Muzaffer karakterine hayat vermiştir. Milet Diriliş Ertuğrul ve Tatar Ramazan yer aldığı önemli projelerdir. Kurtlar Vadisi Pusu dizisine hayat verdiği müsteşar karakteri ile çok sevilmiş ve tanınmıştır.