Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman bombayı patlattı! Oyuncu İtalya’da bir dizi anlaşması daha yaptı! Yaman, hangi ünlü İtalyan aktris ile birlikte rol alacak?

Can Yaman bombayı patlattı! Oyuncu İtalya’da bir dizi anlaşması daha yaptı! Yaman, hangi ünlü İtalyan aktris ile birlikte rol alacak?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özel hayatı ve paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Can Yaman hayranlarına müjdeyi verdi. Yaman İtalya’da bomba bir dizi anlaşması daha yaptığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

İtalya’da ‘Sandokan’ isimli yeni dizisi için uzun süre çalışan Can Yaman, aylardır hem binicilik dersleri alıyor hem de dövüş sanatının inceliklerini öğreniyor. Hayranları oyuncunun dizisini merakla beklerken, Can Yaman İtalya’da bir dev bir anlaşmaya daha imza attı. Anlaşmanın detaylarını sosyal medyadan duyuran Yaman, Eylül ayının sonunda Roma ve Palermo çekilecek olan, RTI ile birlikte Matilde ve Luca Bernabei’nin Lux Vide’ı tarafından üretilen yeni dizi projesi ‘Violet Like the Sea’de ünlü İtalyan aktris ve model Francesca Chillemi’yle başrol oynayacak.

Can Yaman bombayı patlattı! Oyuncu İtalya’da bir dizi anlaşması daha yaptı! Yaman, hangi ünlü İtalyan aktris ile birlikte rol alacak? 5

‘Violet Like the Sea’ dizisi Simona Tanzini’nin Sellerio tarafından yayınlanan ‘Conosci l’estate?’ adlı romanından uyarlandı. Şimdiden merak uyandıran dizi içerisinde hem komedi hem de gerilim unsurları barındırıyor.

Can Yaman daha sonra Şubat 2022’den itibaren ‘Sandokan’ın modern versiyonu için sete çıkacak. 85’ten fazla ülkede büyük başarıya imza atan ‘Sandokan’ dizisinin yeni bölümlerinde Can Yaman İngilizce oynayacak. Yakışıklı oyuncu böylece hem İtalyanca, hem de İngilizce olmak üzere peş peşe iki dilde oyunculuk performansı sergileyecek.

Can Yaman bombayı patlattı! Oyuncu İtalya’da bir dizi anlaşması daha yaptı! Yaman, hangi ünlü İtalyan aktris ile birlikte rol alacak? 6