Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman, ‘bu bana göre değil’ deyip çekip gitti; hayatında her şey değişti!

Can Yaman, ‘bu bana göre değil’ deyip çekip gitti; hayatında her şey değişti!

tarafından ker_def
Can Yaman’ın oyuncu olması gerçekten tam bir tesadüf!

Star TV ekranında Demet Özdemir ile birlikte Erkenci Kuş dizisinde başrolde yer alan Can Yaman, Kanal D’deki magazin programı 2. Sayfa’daki röportajında özel hayatıyla ilgili bilgiler verdi.

İngilizce bir film projesinden bahseden Yaman, ayrıca oyunculuğa nasıl başladığını da anlattı. Yaman, gelecekle ilgili planlar yapmayı sevmediğinden de bahsetti.

Bollywood-İran ortak yapımı İngilizce çekilecek bir film için teklif alan Can Yaman, projenin Mumbai şehri yetkililerinden izin çıkmadığı için ertelendiğini anlattı.

Film teklifi geldiğinde İngilizce bilip bilmediğinin sorulduğunu anlatan oyuncu, “Can bey ingilizce biliyor mu? diye soruldu. Gayet iyi biliyor, hatta fazla size İngilizcem dedim. Onların biraz eçiş büçüş ya İngilizcesi… Fazla bile İngilizcem var. Mumbai kaprisli bir şehirmiş, izinler alınamamış. Bu film Ocak ayına kaldı” açıklamasını yaptı.

Çocukluğunun hep futbol ve basketbol ile geçtiğini anlatan Yaman, ergenlik döneminde okul mu yoksa spor mu diye seçim yapmaya zorlandığından bahsetti.

Yaman, oyuncu olma hikayesini şöyle anlattı.

Can Yaman, 'bu bana göre değil' deyip çekip gitti; hayatında her şey değişti! 7

“Ben burs aldım, o şekilde sporu devam ettirdim. Bu dönem biraz uzayınca annem artık “hadi oğlum başla” dedi. Dünyaca ünlü bir vergi denetim firmasını CV’mi gönderiyor. Görüşme çok güzel geçiyor, başla deniliyor. Orada 6 ay avukatlık yapıyorum. 6 ay sonra gelmeler başladı bana. Çünkü, kime baksam bilgisayarda. Hareket edemiyorsunuz… Ben yıllık izin kullanımı vardı. Ben de gittim, Bodrum’a gittim. 1 hafta tatil diye gittim 3 hafta kaldım. Ben döndüm ama bir şeyler hissetim ‘bana göre değil’ diyerek bıraktım. Orada birisiyle tanıştım, o da şimdi menajerimle beni tanıştırdı. Yüzme bilmeden denize atıldım, yüzmeyi öğrendim gibi bir duruma geldi. Hiç ara vermedim. 5 senedir hiç ara vermeden devam ediyorum.”

Uzun vadeli hayaller kurmayı pek sevmediğini dile getiren Can Yaman, “Siz bir plan yapıyorsunuz ama başınıza öyle bir fırsatlar çıkarıyor ki. Akışına bırakıp… Kendinize güveniyorsanız, kendinizi iyi yetiştirmişseniz, kalbiniz temizse Allah sizin yanınızda… Bunu biliyorsanız endişelenmenize gerek yok” diye konuştu.