Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Can Yaman, bu kez de dünyaca ünlü bir dergiye kapak oldu!

Can Yaman, bu kez de dünyaca ünlü bir dergiye kapak oldu!

tarafından zk zk

Şu sıralar İtalya’da bulunan ve ülkedeki hayranlarının sosyal medyada sevinç gösterileriyle karşılanan Can Yaman, son olarak dünyaca ünlü bir dergiye kapak olmasıyla gündemde! Oyuncu, Vanity Fair isimli kültür, moda ve politika içerikli dergiye kapak oldu!

Dergi Amerika Birleşik Devletleri’nde 1981’den beri yayınlanırken, aynı zamanda Avrupa ülkelerinde de yayınlanmakta. Yaman’ın yer aldığı kapak çekimlerinin kamera arkası pozları da sosyal medyaya düştü!

Oyuncu, dizileriyle fethettiği İtalya’da şu sıralar Erkenci Kuş dizisiyle gündemde. Türkiye’de Bay Yanlış dizisinin final yapmasının ardından bir dizi anlaşma için İtalya’ya gitmişti.

İtalya’nın önde gelen yapım şirketlerinden Luxvide ile anlaşan Can Yaman, Sandokan isimli bir dizide rol almak için imza attı. Şimdilerde dizi için yoğun bir hazırlık süreci geçiriyor.

Ayrıca Ferzan Özpetek’in yönetmenliğini yaptığı makarna reklamında da rol alan Can Yaman, attığı her adımla İtalyan magazincileri de peşinden sürüklüyor şu sıralar!

Gazeteci Oya Doğan’ın Dizi Doktoru sitesinde yer verdiği bilgide son olarak ülkenin önemli magazin dergisi Vanity Fair için objektif karşısına geçtiği de ortaya çıktı. Aşağıda çekimlerin kamera arkasını görebilirsiniz…

İşte Vanity Fair dergisinin kapak fotoğrafı:

Can Yaman, bu kez de dünyaca ünlü bir dergiye kapak oldu! 7