Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman dediğini yapıyor, starlık algısını gerçekten değiştiriyor!

Can Yaman dediğini yapıyor, starlık algısını gerçekten değiştiriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 9. Malatya Film Festivali’ne davet alan ve ziyarette bulunan Can Yaman, kameralara konuştu. Bu tür ziyaretleri sevdiğini, kültürel etkileşimde bulunmaya önem verdiğini anlatan Yaman, Malatya’yı çok güzel bulduğunu ve güzel de yemekler yediğini söyledi.

Bir arkadaşının köyüne de uğradığını belirten Yaman, “İki gün boyunca Malatya’yı hakkını vererek, layıkı ile gezdim” dedi.

Gittiği yerlerde halkın kendisini çok içten ve cana yakın bir şekilde karşıladığını anlatan Can Yaman, “Herkes kibarca konuşuyor, çok zarif, Malatya’da güzel karşılandım” açıklamasını yaptı.

Fotoğraf çektirme isteyen kimseyi kırmayan ve farklı bir yıldız profili çizen Can Yaman’a bu durum ile ilgili düşüncesi soruldu.

Yaman, şöyle konuştu:

“Çok dışardasın, çok görünme diyenler var. Ne yapalım, eve mi kapanalım. Artık herkesin elinde akıllı telefon var. Herkes paparazzi ve bundan kaçış olmuyor. Çağ dijital bir çağ. Her şey dinamik. Buna adapte olmak, ayak uydurup bu akış ile yaşamak lazım. Eskiden daha farklıydı.Sosyal medya yoktu, çağ daha değişikti. Bundan kaçmak olur mu? Fotoğraftan kaçmak olmaz, yaşamamak da olmaz. Biz oyuncuyuz insanların içinde olmamız gerekiyor. Gözlemlememiz gerekiyor.Ortamlara girmemiz gerekiyor. Farklı insanlar tanımamız gerekiyor. Her yere ben girip, çıkarım, buna çok dikkat ederim. Çok ünlü değilmiş gibi de yaşarım, bunun da bir bedeli oluyor.İnsanlar da çok mutlu oluyor. İnsanlar mutlu olunca ben de mutlu oluyorum.”

Bu sözleri ile aslında starlık algısının çağımızda değişmesi gerektiğini en güçlü şeklide vurgulayan ve bunu da yaşantısı ile gösteren Can Yaman, üzerine bir büyük misyon daha almış durumda.

Malatya’da Can Yaman izdihamı yaşandığını ifade eden muhabire yanıt veren Can Yaman, “Her yerde nereye olsa giderim ben. Gittiğimiz yerde seviliyoruz, fotoğraf çekiliyoruz. Sıkıntı yok yani” dedi.

24 Kasım’da İspanya’da televizyon programına katılacağını anlatan Can Yaman, 3 gün boyunca Madrid’de olacağını sözlerine ekledi.

Can Yaman’ın Uçankuş TV’de yer alan röportajını videodan izleyebilirsiniz.