Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman dondurması duydunuz mu? Yok artık demeyin, İtalyanlar onu da yaptı!

Can Yaman dondurması duydunuz mu? Yok artık demeyin, İtalyanlar onu da yaptı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Oynadığı dizilerin yayınlanmasıyla birlikte İtalya’da Can Yaman’a duyulan hayranlık iyice büyüyor. Hatta öyle çılgın boyutlara varmış ki ‘bu nasıl bir hayranlık?’ bile dedirtiyor. Zira İtalyanlar, Can Yaman’ı adeta bir marka haline getiriyor gittikçe!

Oyuncunun adını taşıyan parfümler, aksesuarlar, yastıklar, züccaciye ürünleri bile var! İtalya’da hayran kitlesinin yoğun olduğu bilinen Can Yaman ile ilgili durum, gittikçe daha da ilginç bir hal almaya başlamış! Son olarak Can Yaman’ın adını taşıyan dondurma bile yapmışlar!

Ünlü oyuncu, Erkenci Kuş dizisi ile şu sıralar İtalyan televizyonunda fırtınalar estirmekte. Hal böyle olunca da fanlarının sayısı artarken, işletmelerin de Can Yaman adını kullanarak yaptıkları pazarlama taktikleri dikkat çekmekte.

Ballı ve fıstıklı bir dondurmanın üzerine Can Yaman’ın fotoğrafını yapıştıran üretici, belli ki durumdan çok memnun.
Can Yaman’ın özellikle Erkenci Kuş dizisi öncesinde yoğun sporla vücudunu adeta bambaşka bir şekle dönüştürmesi, kaslı yapısı ile dizideki seksi görüntüleri, İtalyan hayranlarını daha da coşturmuş!

Can Yaman dondurması duydunuz mu? Yok artık demeyin, İtalyanlar onu da yaptı! 8

Şu sıralar Fox TV’de Bay Yanlış dizisinde rol alan oyuncu, İtalya’da ise Erkenci Kuş’un Can’ı olarak gündemde.
Erkenci Kuş’un Canale 5’teki yayınının geçtiğimiz günlerde reyting rekoru kırdığı da gündeme gelmişti.

Bu kez de Can Yaman dondurması ile gündemde. Can Yaman parfümü, minderi, fincanı hatta mücevherinin ardından İtalya’da’Canmania’nın son ürününe kendi ismi verilmiş. Alessandria bölgesinde satılan dondurma bal, karamelize edilmiş incir ve fıstık soslu bir ürün.

Bu dondurmayı üreten kişi Barbara Buratto, Manuela Badino ve Pupa Di Salvo ise “Onun şerefine yaptık. Türk cazibesine sahip bir tat yaratmayı düşündük. Can Yaman’ın söylediği gibi tatlı yiyelim tatlı konuşalım” diyerek ürünlerini tanıtıyorlar.

Can Yaman dondurması duydunuz mu? Yok artık demeyin, İtalyanlar onu da yaptı! 9