Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman ile Demet Özdemir’in kaynaşmasını sağlayan ortak özellikleri!

Can Yaman ile Demet Özdemir’in kaynaşmasını sağlayan ortak özellikleri!

tarafından ker_def
Star TV ekranlarının beğenilen yaz dizisi Erkenci Kuş’ta Can Divit karakterine hayat veren Can Yaman, bu karakterde kendisini özgür bıraktığını söyledi.

Demet Özdemir ile başrolde yer alan oyuncu, Milliyet gazetesinin sorularını yanıtladı.

8 Kasım 1989 doğumlu olan Can Yaman, 2014 yılında rol aldığı Gönül İşleri dizisindeki Bedir karakteriyle ekran kariyerine başlamıştı.

5 yıllık oyunculuk geçmişsinde İnadına Aşk dizisindeki Yalın karakteriyle çıkış yapan Yaman, daha sonra Hangimiz Sevmedik dizisinde Tarık ve Dolunay dizisinde de Ferit karakterlerine hayat vermişti.

Fiziğinin karakterine göre şekillendiğini anlatan Yaman, bazı hayranlarının imajını değiştirmesine yönelik eleştirilerine yanıt vermiş oldu.

Can Yaman ile Demet Özdemir'in kaynaşmasını sağlayan ortak özellikleri! 7

Erkenci Kuş’u neden tercih ettiğini anlatan Yaman, “Star TV’de yayınlanan ‘Dolunay’ın ardından birçok proje ve senaryo okuduk. En samimi olduğunu düşündüğüm ‘Erkenci Kuş’tu… Bu nedenle onu tercih ettik” ifadesini kullandı.

ERKENCİ KUŞ DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Dolunay dizisinin bitmesinin ardından yeni karakterine odaklanmaya başladığını anlatan Can Yaman, Demet Özdemir ile olan uyumuna ise şöyle değindi:

“İlk defa bu sette tanıştık. Hiperaktif olduğumuz için kaynaşmamız çabuk oldu. Bu güzel uyumun, dizimize yansıyacağını düşünüyorum.”