Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman, İtalya’da Türkiye turizmi için kolları sıvadı! Çok izlenen bir diziye de konuk oldu!

Can Yaman, İtalya’da Türkiye turizmi için kolları sıvadı! Çok izlenen bir diziye de konuk oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Türkiye’de oynadığı dizilerin gösteriminden sonra İtalya’da büyük bir hayran kitlesi edinen Can Yaman, şu sıralar yeni projeleri için hazırlanıyor. İtalya’dan aldığı teklifleri değerlendiren Oyuncu, Ferzan Özpetek’in yönetmenliğini yaptığı bir makarna reklamında rol aldı önce.

Daha sonra İtalyan bir yapım şirketi ile Sandokan isimli iddialı bir dizide oynamak için anlaştı. Can Yaman, Fox Tv’de yayınlanan Bay Yanlış dizisi biter bitmez İtalya’ya gitti ve uzun süredir de ülkede.

Bazı anlaşmalar yapan oyuncu, bir süre İtalya’da kalacak. Yeni dizisi için yoğun bir çalışma içinde olan oyuncu, at binme, kılıç kullanma gibi eğitimler alıyor şu sıralarda.

Dizinin hazırlıkları sürerken, İtalya’da bir de Türk Büyükelçiliği için bir tanıtım filminde yer aldı oyuncu. Yaman, Roma Büyükelçiliği için kamera karşısına geçti.

Can Yaman, İtalya'da Türkiye turizmi için kolları sıvadı! Çok izlenen bir diziye de konuk oldu! 13

Oyuncu, “Vieni in Turchia con me” (Benimle Türkiye’ye gel) sloganıyla hazırlanan tanıtım sırasında hayranları için de instagram’dan aşağıdaki paylaşımı yaptı:

Yaman, İtalyanca olarak şunları söylüyor: “Türkiye’nin tüm dostlarına selam ve öpücük yolluyorum. Türkiye’nin güzelliklerini keşfetmek için ülkemde sizleri görmeyi dört gözle bekliyorum.”

“Türkiye’yi düşündüğümde” isimli tanıtım kampanyasında, Can Yaman’ın gözünden Türkiye’nin farklı yönlerini anlatmak için yola çıkıldı.

Can Yaman, İtalya'da Türkiye turizmi için kolları sıvadı! Çok izlenen bir diziye de konuk oldu! 14

Bu arada oyuncunun bir de İtalya’nın sevilen bir dizisinin sezon finalinde yer aldığı öğrenildi. Can Yaman, Che Dio Ci Auti 6 isimli dizinin bir bölümünde oynadı. Sosyal medyada dikkat çeken bu haberle birlikte dizinin setinden fotoğraflar da ortaya çıktı. Dizi, İtalyan Rai1 kanalında dün akşam (11 Mart) ekrana geldi.

Can Yaman, İtalya'da Türkiye turizmi için kolları sıvadı! Çok izlenen bir diziye de konuk oldu! 15

Bu arada dizinin setinde çalışanlar ve oyuncularla da iyi bir uyum yakaladığı görülen Can Yaman’ın fotoğrafları aşağıda görülüyor. İtalyan yıldız Valeria Fabrizi’nin Can Yaman için samimi sözleri de dikkat çekici.

Can Yaman, İtalya'da Türkiye turizmi için kolları sıvadı! Çok izlenen bir diziye de konuk oldu! 16

Yaman, instagram sayfasından da son olarak aşağıdaki paylaşımları yaptı. Türkiye’de yüzü olduğu marka Tudors yetkilileri ile de bir poz verdi oyuncu.

Can Yaman, İtalya'da Türkiye turizmi için kolları sıvadı! Çok izlenen bir diziye de konuk oldu! 17

Can Yaman, İtalya'da Türkiye turizmi için kolları sıvadı! Çok izlenen bir diziye de konuk oldu! 18

Can Yaman, İtalya'da Türkiye turizmi için kolları sıvadı! Çok izlenen bir diziye de konuk oldu! 19