Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman İtalya’da turnayı gözünden vurdu! Biri bitti, diğeri başladı!

Can Yaman İtalya’da turnayı gözünden vurdu! Biri bitti, diğeri başladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Can Yaman, şu sıralar İtalya’da yeni bir dizi için hazırlanıyor. Oyuncu, Türkiye’de rol aldığı Bay Yanlış dizisinin final yapmasının ardından İtalya’ya gitmişti. Önce Ferzan Özpetek’in yönetmenliğini yaptığı bir makarna reklamında oynadı.

Daha önce rol aldığı dizilerle birlikte Erkenci Kuş dizisinin de İtalya’da yayınlandığı dönemde ülkeye giden oyuncu, adeta Hollywood yıldızları gibi karşılandı.

Can Yaman, İtalya’da çok konuşulan bir isme dönüştü. İtalyan hayranları tarafından coşkuyla karşılanmakta. Oyuncu, adeta ikinci memleketi gibi olan ülkede uzun zamandır.

Bir yapımcı firma ile Sandokan isimli bir dizide oynamak için anlaştı. Uzun süredir hazırlıkları devam eden film için at binme, kılıç kullanma, yakın dövüş eğitimleri alan Can Yaman, ayrıca ülkenin ünlü spor spikerlerinden Diletta Leotta ile de aşk yaşıyor.

Geçtiğimiz günlerde tatile çıkan ikili, mayolu pozlarıyla da sosyal medyayı sallamışlardı. Yaman, özel hayatında ve iş hayatında mutlu günler yaşıyor.

Can Yaman İtalya'da turnayı gözünden vurdu! Biri bitti, diğeri başladı! 9

Oyuncunun Demet Özdemir ile birlikte oynadığı Erkenci Kuş dizisinin İtalya’daki yayını henüz yeni bitti. Canale 5’te final yapan dizinin son bölümü üç milyon izlenme ile 20,4 izlenme payı alarak, ülkede şimdiye dek izlenen en yüksek izlenme oranı ve sayısına ulaşmasıyla bir rekor kırdığı kaydedilmekte.

Can Yaman İtalya'da turnayı gözünden vurdu! Biri bitti, diğeri başladı! 10

Türkiye’de pek ilgi görmeyen ve sadece 14 bölüm süren dizisi Bay Yanlış da hemen Erkenci Kuş’un finalinin ardından yaz dizisi olarak ekrana gelmeye başladı. Can Yaman, Bay Yanlış dizisinde, daha önce Dolunay dizisinde de birlikte oynadığı Özge Gürel ile kamera karşısına geçmişti.

Can Yaman İtalya'da turnayı gözünden vurdu! Biri bitti, diğeri başladı! 11

İtalya’da şu sıralar Can Yaman rüzgarı, bu kez de Bay Yanlış ile esmeye başladı! Bay Yanlış dizisi de daha ilk bölümüyle büyük ilgi topladı ve 2,5 milyona yakın izleyici ile 18,9 izlenme payı alarak kendi çapında bir rekora ulaştı.

Bay Yanlış ve Erkenci Kuş dizilerini yapım firması ise Gold Film’di…