Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman, İtalya’dan annesi ve babasına sevgi dolu bir sürpriz yaptı!

Can Yaman, İtalya’dan annesi ve babasına sevgi dolu bir sürpriz yaptı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Can Yaman, Bay Yanlış dizisi biter bitmez gittiği İtalya’da şu anda. Uzun süredir ülkede olan oyuncu, bir dizi projesi ile kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. İtalya’da çok sevilen ve büyük bir hayran kitlesi edinen oyuncu, adeta 2. vatanı gibi olan ülkeye geçici olarak yerleşmiş durumda şu sıralar. Oyuncu, yeni arkadaşlar edinerek kurduğu yeni hayatını da zaman zaman instagram’dan paylaşıyor.

Aynı zamanda İtalyan sunucu sevgilisi ile de fotoğraflarını yayınlayan Can Yaman, İtalya’da mutlu bir süreç geçirdiğini de her fırsatta göstermekte.

Oyuncu, bir süre önce Sandokan isimli bir dizi için anlaşma yapmıştı. Henüz çekimleri başlamayan proje için at binme, kılıç kullanma, yakın dövüş sporları gibi eğitimler alan Can Yaman, aynı zamanda Ferzan Özpetek’in çektiği bir makarna reklamında rol almıştı.

Erkenci Kuş dizisi İtalyan televizyonlarında gösterilen oyuncuya sokakta da ilgi çok büyük. Hayran sayısını arttıran ve İtalya’ya yerleşen oyuncuya ülkede ilgi de her geçen gün artıyor.

Bu arada Can Yaman, ailesinden de uzak bir zaman geçiriyor. Ancak onlara her fırsatta sevgilerini de göndermekte. Babası Güven Yaman için birlikte çekilen fotoğraflarından oluşan bir kolaj yapan oyuncu,instagram’dan paylaştı.

Can Yaman, İtalya'dan annesi ve babasına sevgi dolu bir sürpriz yaptı! 8

Babasının doğum gününü yukarıdaki paylaşımı ile kutlayan oyuncu, daha sonra annesi Güldem Yaman’ın da doğumgününü kutladı. Oyuncu, annesi ile çekilen fotoğraflarını da kolaj şeklinde paylaştı. Anne oğulun abla-kardeş gibi durmaları dikkat çekerken, Yaman’ın yakışıklılığını ise babasından aldığı yorumları yapılıyor sıklıkla.

Kilometrelerce uzakta da olsa ailesine yakınlığı ile bilinen oyuncu, anne ve babasının doğum günlerinde yaptığı jestle de dikkatleri çekti…

Can Yaman, İtalya'dan annesi ve babasına sevgi dolu bir sürpriz yaptı! 9