Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman, İtalyan sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı, sosyal medya uçtu!

Can Yaman, İtalyan sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı, sosyal medya uçtu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Can Yaman, şu sıralar İtalya’da hem kariyerinde hem de özel hayatında ilginç gelişmeler yaşıyor! Oyuncu, dizileriyle ünlü olduğu ülkeye giderek bir dizi anlaşmaya imza atmıştı. Can Yaman, Fox TV’de yayınlanan dizisi Bay Yanlış’ın bitmesinin ardından soluğu İtalya’da almış ve bir dizi ile bir de reklam anlaşması yapmıştı.

Bir İtalyan markasının makarna reklamında oynayan Can Yaman’ın, yeni bir dizi için de anlaşma yaptığı ortaya çıkmıştı. Rol aldığı reklamın yönetmenliğini yapan Ferzan Özpetek’in ‘Cahil Periler’ isimli dizisinde oynayacağı da geçtiğimiz günlerde medyaya yansımıştı.

Can Yaman’ın şu sıralar Sandokan isimli dizi için çalışmalarını sürdürdüğü İtalya’da bir de sevgilisi olduğu gündeme gelmişti. İtalya’daki magazin dergilerine sevgilisinin fotoğraflarıyla kapak olan oyuncu, bu kez bir sürpriz yaparak İtalyan spor spikeri olan sevgilisi Diletta Leotta ile bir pozunu instagram sayfasından paylaştı.

Atış poligonunda talim yaptıkları görülen fotoğrafa İtalyanca olarak ‘Tehlikeli çift” notunu düşerek paylaşan Can Yaman’ın bu paylaşımına, Bay Yanlış dizisinde birlikte başrolde oynadığı Özge Gürel’in de beğeni yaptığı görülüyor.

Can Yaman, İtalyan sevgilisiyle fotoğrafını paylaştı, sosyal medya uçtu! 7

Kısa sürede büyük beğeni alan fotoğraf, saatler içinde binlerce yorumla da dikkatleri çekti. Can Yaman’ın fotoğrafına bir milyona yaklaşan kişinin beğeni yaptığı görülüyor 19 saat içinde.

Bu arada Can Yaman’ın oynayacağı Sandokan dizisi İtalya’nın yanı sıra Malezya, Karayipler ve Meksika’da çekilecek. Oyuncu, dizi için şimdiden at binme ve kılıç kullanma konularında da eğitim alıyor.