Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman, o bölümü bir türlü unutamıyor! Erkenci Kuş dizisini başa sardı!

Can Yaman, o bölümü bir türlü unutamıyor! Erkenci Kuş dizisini başa sardı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Demet Özdemir ile birlikte başrolünde oynadığı Erkenci Kuş dizisi, Can Yaman’ın yıldızını da parlatan bir dizi oldu.

Dolunay dizisinin ardından 5-6 ay içinde yaptığı yoğun spor çalışmalarıyla bir anda bambaşka bir görünüme kavuşan, kaslı vücudu ve uzun saçları, sakalları ile dikkat çeken oyuncu, geçtiğimiz yazdan beri gündemden düşmüyor.

2018’in yaz aylarında başlayan ve yeni sezonda devam eden Erkenci Kuş, bu yaz da yayınına devam edecek.

Bir kaç haftalık zorunlu tatilin ardından dizi, 44. bölümüyle 18 Haziran Salı akşamı ekranda olacak.

Bir hafta ara verildi ve daha sonra dizinin yayın gününün değişmesi ve sonrasında da Türkiye-İzlanda maçıyla aynı güne denk gelmesi sebebiyle, 11 Haziran’da beklenen yayının 18’ine ertelendi.

Hal böyle olunca, uzun bir ara beklemek zorunda kaldı izleyici. Can Yaman ve Demet Özdemir ise sosyal medya hesaplarından sürekli yaptıkları paylaşımlarla diziyi unutturmuyor ve heyecanı yüksek tutuyorlar.

Can Yaman’ın son paylaşımından ise hala 40. bölümde aklının kaldığı anlaşılıyor!

Ünlü oyuncu, 40. bölümde hikayesi evrilen dizi için günlerce önceden çağrılar yapmaya başlamıştı. Çok farklı, çok başka geleceklerinin altını çizip durmuştu. Kendisinin ve Demet Özdemir’in imajları da 40. bölümde değişmiş olarak buldu izleyici.

Ancak şu sıralar izleyici bu durumu atlattı ve hikayenin yeni akışına uyum sağladı. 44. bölümü, dizinin devamını heyecanla bekliyor.

Fakat Can Yaman, 40. bölümde kaldı! Yaptığı son instagram paylaşımında 40. bölümden fotoğraf paylaşan Yaman, İngilizce olarak “40. bölüme geri dönüyoruz” notunu düştü.

Bu paylaşıma bakılınca, Can Yaman’ın aklının 40. bölümde kaldığı da anlaşılıyor!

İşte o paylaşım:

Sailing back to the 40th episode ⚓️ #ErkenciKuş
Styling @parlaquestyling
Hair @bilalarac
Photo @mortezaatabaki

Can Yaman, o bölümü bir türlü unutamıyor! Erkenci Kuş dizisini başa sardı! 7