Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Can Yaman saçlarını kısacık kesecek! Kendisi bile kısa saçlı halini hatırlamıyor!

Can Yaman saçlarını kısacık kesecek! Kendisi bile kısa saçlı halini hatırlamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkenci Kuş dizisi hiç durmadan, hiç ara vermeden, sezon finali yapmadan yoluna devam ediyor.

Dizinin 40. bölümü sanki yeni sezonun başlangıcı gibi olacak. Bu kararın alınmasında en önemli nokta dizinin çok iyi gitmesi ve reytinglerin de hem kanalı hem de yapımcıyı memnun etmesi. Alınan karar gereceği Erkenci Kuş dizisi 2019 yılı sonuna kadar aralıksız yayında olacak.

Bu bilgileri Can Yaman, TEMA Vakfı’na destek gecesinde yaptığı röportajda açıkladı.

Ancak Ocak ayında işler değişecek. Çünkü Can Yaman, Bedelli olarak askerlik hizmetini yapacak. Yaman, İzmir Bornova’daki askerlik görevini yapabilmek için de saç ve sakallarını kesmek durumunda kalacak.

Ocak ayında bedelli olarak askere gideceğini ve saçlar ile sakalların gideceğini ve bu duruma çok üzüldüğünü anlatan Can Yaman, en son lise yıllarında kısa saçlı imiş.

Can Yaman, okulda çok başarılı bir öğrenci olduğu için de öğretmenlerinin uzun saçlarına müsamaha gösterdiklerini söyledi.

Yaman, çok uzun süredir kısa saçlı olmadığını ve bedelli askerlik öncesi kısa saçlarının nasıl olacağını kendisinin de çok merak ettiğini belirtti.