Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman, Türkiye tatilinde hiç konuşmadı, peki neden?

Can Yaman, Türkiye tatilinde hiç konuşmadı, peki neden?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Can Yaman, bir süredir Türkiye tatilinde… İlk önce İstanbul’a gelen ünlü oyuncu, sevgilisi Diletta Leotta’yı ailesiyle tanıştırdı. Boğaz’da güzel pozlar veren çift, sosyal medyada hayranlarından büyük beğeni topladı. Can Yaman’ın Diletta’yı ne kadar çok sevdiğinin gözlerinden ve tavırlarından anlaşıldığı hayranlarının ortak görüşüydü.

Can Yaman, İstanbul’dan sonra sevgilisini Türkiye’nin turizm merkezi Bodrum’a götürdü. İkili bir teknede romantik anlar yaşadı. Ancak gazeteciler o anları fotoğrafladı… Türk ve İtalyan basınında da bu tatilin ayrıntılı haberlere yayınlandı.

Ancak dikkat çeken bir detay vardı. Can Yaman, bir kaç kez kameralar tarafından da görüntülendi. En son Gümüşlük’te ailesi ile buluşan Can Yaman yine gazetecilere yakalandı.

Can Yaman, Türkiye tatilinde hiç konuşmadı, peki neden? 9

Ünlü oyuncu ailesi ile yemekten sonra çıkışta görüntülendi. Ancak Can Yaman’ın ısrarlı sorulara rağmen hiç konuşmaması dikkat çekiciydi. Hatta Diletta Leotta, ne sorulduğunu merak etti. Can Yaman, ona durumu anlattı.

Can Yaman, Türkiye tatilinde hiç konuşmadı, peki neden? 10

Peki Can Yaman, Türkiye tatilinde neden hiç konuşmadı? Bu sorunun yanıtını eskilerde aramak lazım. Can Yaman, bundan 1,5 yıl önce hem Hürriyet röportajında hem de sonraki süreçte yaptıkları ile büyük potlar kırmıştı.

Can Yaman, Türkiye tatilinde hiç konuşmadı, peki neden? 11

Oyuncu, yeni potlar kırmamak ve karizmasının zarar görmemesi için konuşmuyordu.. Susmak, çoğu zaman konuşmaktan daha iyidir.

İşte bu sözü kendisine prensip edinen Can Yaman, tüm ısrarlara rağmen konuşmamayı tercih etti.

Anlaşılan o ki, Can Yaman akıl aldığı kişilerin konuşmaması yönündeki tavsiyelerine kulak vermiş ve bu şekilde pot kırma tehlikesinden kurtulmuş oldu.