Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman ve meşhur kasları yine sahnede!

Can Yaman ve meşhur kasları yine sahnede!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com//Detay – Ünlü Oyuncu Can Yaman, şu sıralar İtalya’yı fethetmekle meşgul! İtalyan hayranları, Yaman’ın ülkelerinde olmasıyla birlikte büyük bir sevinç yaşıyor ve attığı her adımı da ilgiyle takip ediyorlar. Bay Yanlış dizisinin final yapmasının ardından aylar önce İtalya’ya giden oyuncu, geçici olarak yerleştiği İtalya’da çok mutlu.

Ünlü İtalyan spiker Diletta Leotta ile mutlu bir beraberliği olan Yaman, aynı zamanda iş hayatında da yeni sürprizler yapmaya hazırlanıyor.

İtalya’ya gittikten sonra bir dizi anlaşmalar yapan oyuncu, önce Ferzan Özpetek’in çektiği bir makarna reklamında rol almıştı.

Can Yaman ve meşhur kasları yine sahnede! 9

Daha sonra İtalyan televizyonlarında yayınlanacak olan Sandokan isimli bir dizi için anlaşma sağladı ve hazırlıkları süren dizi için de İtalya’da şu sıralar.

Oyuncu, dizi için at binme, kılıç kullanma, yakın dövüş teknikleri eğitimi alırken, bol bol spor yaparak meşhur kaslarını da güçlendirmeye devam ediyor.

Dolunay dizisinin ardından 5-6 ay gibi bir süre sıkı bir spor ile vücudunu şekillendiren oyuncu, kaslarıyla bir anda Erkenci Kuş dizisinde ortaya çıkmış ve herkesi yeni görüntüsü ile çok şaşırtmıştı. Bu yeni haliyle birlikte hayran kitlesini de büyüten ve çok dikkat çeken oyuncu, dizinin İtalya’da da yayınlanmasıyla birlikte ülkede adeta Brad Pitt gibi karşılandı!

Can Yaman ve meşhur kasları yine sahnede! 10

Can Yaman, oyunculuğunun yanı sıra görsel bir iş yapan bir kişi olarak kaslarıyla da dikkat çekti ve hayranlarının fiziğiyle de beğenisini kazanmakta.

Oyuncu, İtalya sokaklarında trafikteyken zaman zaman araba içinden çekilen pozlarını yayınlıyor. Son olarak yine aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Yakın çekimde oyuncunun kaslarının da yerinde olduğu görülüyor… Kısa kollu tişörtü, şortu ve şapkasıyla da salaş ve spor bir tarz yakalamış…

Can Yaman ve meşhur kasları yine sahnede! 11