Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman ve sevgilisi Diletta Leotta’dan sürpriz video!

Can Yaman ve sevgilisi Diletta Leotta’dan sürpriz video!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Erkenci Kuş dizisiyle şöhretini iyice arttıran Can Yaman, ardından gelen Bay Yanlış dizisinin 14 bölüm sonra final yapmasıyla soluğu İtalya’da almıştı. Oyuncu, dizileriyle İtalya’da büyük bir hayran kitlesine sahipti. Ülkede adeta Hollywood yıldızları gibi karşılanmaktaydı.

Can Yaman, Bay Yanlış’ın daha final bölümü yayınlanmadan, İtalya’ya gitti ve bir dizi ile bir de reklam anlaşması yaptı. Ferzan Özpetek’in çektiği makarna reklamından sonra ünlü yönetmenden bir de Cahil Periler filminin dizi versiyonunda oynaması için teklif aldı.

Ancak Can Yaman, başka bir İtalyan yapımcı ile anlaşması olduğu ve Sandokan isimli bir dizide oynayacağı için Özpetek’in teklifini kabul edemedi.

Bu arada İtalya’ya gider gitmez de ülkenin tanınan spikerlerinden birisi olan Diletta Leotta ile birlikte olmaya başladı oyuncu.

Can Yaman ve sevgilisi Diletta Leotta'dan sürpriz video! 8

Uzun süredir beraberlikleri devam eden çift ile ilgili kimi ayrılık haberleri gündeme gelse de birlikte olduklarını ve mutlu olduklarını da Diletta Leotta’nın son yaptığı videolu paylaşımla bir kez daha ortaya koydular.

Can Yaman’ın sevgilisi ve bir arkadaşları ile araçta seyahat ederken çekilen görüntüsünü Leotta paylaştı. Yaman da bu paylaşımı kendi sayfasına taşıdı.

Can Yaman ve sevgilisi Diletta Leotta'dan sürpriz video! 9

İşte ikilinin arabadaki keyifli halleri…