Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman yeni dizisi öncesi çok iyi hazırlandı, heyecanı çok arttı!

Can Yaman yeni dizisi öncesi çok iyi hazırlandı, heyecanı çok arttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Can Yaman, yeni bir proje için aylardır çalışıyor. İtalya’da bulunduğu süre içerisinde antrenmanlarını aksatmayan oyuncu, farklı eğitimler aldı.

Sandokan isimli yeni dizi için uzun süre çalışan Can Yaman, rol için kendisini hazır hissediyor. Ünlü oyuncu, çekimler yaklaştıkça da bir hayli heyecanlı… Can Yaman, aylardır hem binicilik dersleri alıyor hem de dövüş sanatının inceliklerini öğreniyor.

Kaslarını çok güçlendiren oyuncu, spor yaparak vücudunu fit tutmaya da çaba harcıyor… Sıkı bir antrenman programı uyguladığını söyleyen oyuncu, zaman zaman tatil yaparak da kendisine ödül veriyor.

Can Yaman, ” Antrenman, binicilik, dövüş sanatları. sıkı hazırlanıyorum. Güçlü bir evrim içindeyim. Artık biniyorum, kılıcı kullanıyorum, antrenman yapıyorum” diye konuştu.

Ekim veya Kasım ayında Sandokan dizisinin setinde çekimlerin başlaması bekleniyor. Artık çok az kaldı ve Can Yaman izleyicilerin ilgisinin karşılığını vermek istiyor. Can Yaman diyor ki, “Gerçekten elimden geleni yapıyorum”… Tüm hayranları da onun ne kadar çok çalıştığını görüyor ve elinden gelen her şeyi yaptığını biliyor.