Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman yeni dizisini ne kadar ciddiye aldığını paylaşımları ile herkese kanıtladı!

Can Yaman yeni dizisini ne kadar ciddiye aldığını paylaşımları ile herkese kanıtladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman instagram’dan paylaştı herkes bu yaptıklarına şaşırdı! Ünlü oyuncu Can Yaman için tatil dönemi bitti. Artık oyuncu kaslarını güçlendirmek ve yeni dizisi için bir dizi çalışmalar yapmak durumunda.

Sandokan isimli dizinin çekimleri Kasım ayında yapılacak. Can Yaman da çekimler öncesinde hem dövüş ekibinden özel dersler aldı hem de spor yaparak kaslarını güçlendirdi. Can Yaman, bir süre bu çalışmalara ara vermişti. Bu süreçte sevgilisi Diletta Leotta ile hem İtalya hem de Türkiye’de tatiller yapan oyuncu, işine geri döndü.

Can Yaman kondisyonunu korumak ve yeni dizisinin çekimlerinde zorlanmamak için bir dizi hareketler yapmaya başladı. Instagram hikaye bölümünden videolar yayınlayan oyuncunun ne yaptığını hayranları anlamakta zorlandı.

Çim zemin üzerinde bilek gücü ile vücudunu çekerek ilerleyen videosu ile güçlü kaslarını sergileyen oyuncu, atletik bir yapıya sahip olduğunu da gösterdi.

Ayrıca çim zeminde koşarak kondisyonunu artıran oyuncu, baş üstü durarak da esneklik kazanmak için elinden geleni yapıyor.

Can Yaman, su içindeki bisiklet sürüşü ile de yine kaslarını güçlendirmek için elinden geleni yapıyor.

Ünlü oyuncu bu çabası ile kariyerinde çok önemli bir yeri olan Sandokan dizisi için hazır olmaya çaba harcıyor.