Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman, yeni dizisinin çekimlerinin başladığını sosyal medyadan duyurdu!..

Can Yaman, yeni dizisinin çekimlerinin başladığını sosyal medyadan duyurdu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir İtalya’da bulunan oyuncu Can Yaman artık İtalya’ya yerleşti desek yeridir. İzleyici, ülkede pek çok anlaşmaya imza atan oyuncunun ‘Sandokan’ projesini merakla bekliyordu. Genç oyuncu dizi için aylardır hem binicilik dersleri adı hem de dövüş sanatının inceliklerini öğrendi ancak ‘Sandokan’ projesinin çekimlerinin önümüzdeki yıla ertelendiğinin haberi geldi.

Can Yaman hayranları bu habere üzülmeye fırsat bulamadan oyuncudan, İtalya’da yeni dev bir anlaşmaya imza attığının haberi geldi. Can Yaman’ın Roma ve Palermo çekilecek olan, RTI ile birlikte Matilde ve Luca Bernabei’nin Lux Vide’ı tarafından üretilen yeni dizi projesi Violet Like the Sea’de ünlü İtalyan aktris ve model Francesca Chillemi’yle baş rolde oynayacağı duyuruldu.

Can Yaman, yeni dizisinin çekimlerinin başladığını sosyal medyadan duyurdu!.. 7

Simona Tanzini’nin Conosci l’estate? adlı romanından uyarlanan dizi gerilim ve komedi unsurlarını bir arada barındırıyor. Dizinin çekimleri başladı ve Can Yaman  ilk çekim gününden kareyi instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı.  İtalya’nın en güzel kadınlarından biri olarak tanımlanan ve Can Yaman’ın başrolü paylaştığı Chillemi’nin de yer aldığı fotoğraf Can Yaman hayranları tarafından kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Can Yaman Şubat 2022’den itibaren ise ‘Sandokan’ ın modern versiyonu için sete çıkacak. 85’ten fazla ülkede büyük başarıya imza atan ‘Sandokan’ dizisinin yeni bölümlerinde Can Yaman İngilizce oynayacak. Yakışıklı oyuncu böylece hem İtalyanca, hem de İngilizce olmak üzere peş peşe iki dilde oyunculuk performansı sergileyecek