Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’a özel olarak yapılan bir hizmet rakiplerini kıskandırır!

Can Yaman’a özel olarak yapılan bir hizmet rakiplerini kıskandırır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman, Türkiye’de yayınlanan dizilerle tanındı. Yurt dışında rol aldığı yapımların izleyicilerle buluşması ile kısa sürede tanındı. Dolunay, Erkenci Kuş ve Bay Yanlış dizileri ile büyük bir hayran kitlesine ulaşan Türk oyuncu, kısa sürede büyük popülerlik elde etti.

Türkiye’de hayran sayısı sınırlı kalan oyuncu, yurt dışına açılarak büyük bir adım attı. Bu adımın farkını da müthiş bir hayran desteği bularak yaşıyor… Can Yaman ismi artık bir marka ve ne kadar büyüdüğünü anlatan işaretler de geliyor.

İtalya’da gündemden düşmeyen, dünyanın farklı ülkelerinde sürekli sosyal medyada TT olan bir Can Yaman gerçeği var. Oyuncu adına hazırlanan özel dergi ise, Can Yaman markasının ne kadar büyüdüğünü anlatmaya yetiyor. Can Yaman hayranlığı öyle bir noktaya ulaştı ki, Türk oyuncu için özel bir dergi bile hazırlandı.

Can Yaman hayranları tarafından başlatılan dijital derginin ilk tanıtımı yayınlandı. Oyuncu hakkında birçok bilgi, haber ve fotoğrafı dergide bulabilirsiniz.

Sosyal medyada gönüllü olarak bir araya gelen Can Yaman hayranları üst üste sürprizler yapıyor.

Adeta bir şirket gibi çalışan hayranlar, Can Yaman markasının büyümesi için her yönteme başvuruyor.

Oyuncunun profesyonel hayatı ile ilgili olarak Can Yaman Universe ismiyle yayınlanan dergi de bu tanıtım çabalarının bir ürünü oldu.

Derginin lansmanı yapıldı ve dünyanın farklı ülkelerindeki Can Yaman hayranları da bu gelişmeden çok memnun kaldı.

Aylık olarak hazırlanan derginin ilki paylaşıldı. Can Yaman hakkındaki tüm gelişmeler bu dergide sunuldu.

Can Yaman hayranlığının ne kadar büyüdüğünü ve ne kadar güçlü bir hayran desteği bulunduğunu bu girişimden bile anlayabilirsiniz.