Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’da büyük bir değişim var, fark ettiniz mi?

Can Yaman’da büyük bir değişim var, fark ettiniz mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman, Türkiye tatilinin ardından yeniden İtalya’ya döndü. Sandokan dizisi için çalışmalara başlayan oyuncu, son günlerde yayınladığı videolarla gündem oldu. Dizisine sıkı bir şekilde hazırlanan oyuncunun instagram paylaşımlarının eskiye oranla çok değiştiğini de hayranları fark ediyor.

Instagram’da sekiz buçuk milyon takipçisi bulunan Can Yaman, samimi ve doğal hallerini paylaştığı dönemde çok ilgi çekiyordu. Ancak oyuncu son dönemde daha az paylaşım yapıyor ve doğal halinden biraz uzaklaşmış görünüyor. Artık markalaşma çabasını instagram paylaşımlarına da yansıtan Can Yaman’ın değişen stratejisi de herkesi şaşırtıyor.

Çünkü Can Yaman artık bir marka gibi hesabını yönetmeye başladı… Eskiden aklına estiği zaman paylaşım yapan Can Yaman artık bir strateji uyguluyor.

Can Yaman'da büyük bir değişim var, fark ettiniz mi? 7

Erkenci Kuş dizisinin çekimlerinin yapıldığı dönemde bu konudaki soruları yanıtlayan Can Yaman, bir ajans ile anlaşmak istemediğini doğal görünmek istediğini söylemişti.

O günden bugüne popülerliği artan oyuncu, İtalya’daki yeni kariyeri nedeniyle artık paylaşımlarına çok dikkat ediyor. Son dönemde güçlü bir kişilik sergileme çabası içinde olan oyuncu, ismini markalaştırmak için de her yolu deniyor… Mania isimli parfüm çıkartan oyuncu, geniş bir hayran grubuna sahip ve ona gösterilen sevgiye verdiği yanıtlar da ilginin artmasını sağlıyor.

Oyuncuya sokakta büyük bir ilgi var ve Can Yaman da her hayranı ile mütevazi bir şekilde ilgileniyor. Bazen de geniş kalabalıklar karşısında kendisini bulduğu da oluyor.

Ayrıca Can Yaman, hayatının özel yönlerini paylaşmak istemiyor. Bunun yetiştiği kültür ile de bir ilgisi var.

Can Yaman, hayatının tüm özel yönlerini paylaşmak istemeyen bir ünlü isim..

Can Yaman, röportajında bu konuda şunları söyledi: “Elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum ama kesinlikle hayatımı bir reality show gibi yaşamıyorum.”