Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’dan İtalyan sevgilisi ile ayrıldığı söylentilerine kapak gibi fotoğraflı yanıt!

Can Yaman’dan İtalyan sevgilisi ile ayrıldığı söylentilerine kapak gibi fotoğraflı yanıt!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Can Yaman, Bay Yanlış dizisinin final yapmasının ardından İtalya’ya giderek bir dizi anlaşma yapmıştı. Oyuncu, Erkenci Kuş dizisinin İtalya’da yayınlanmasının ardından, tanınırlığını daha da arttırarak büyük bir hayran kitlesine ulaştı.

İtalyan hayranlarının ilgisini karşılıksız bırakmayan oyuncu, sık sık ülkeye ziyarete de gidiyordu. Bay Yanlış dizisinden sonra ise İtalya’ya gitti ve uzun süredir de Türkiye’ye dönmedi.

Oyuncu, önce Ferzan Özpetek’in çektiği bir makarna reklamında rol aldı. Ayrıca Sandokan isimli bir dizi için de anlaşma yaptı ve İtalyan televizyonunda yayınlanacak olan dizinin hazırlıklarını sürdürüyor şu sıralarda.

Bu arada ünlü İtalyan spiker Diletta Leotta ile aşk yaşamaya başlaması da magazincilerin gündemine bomba gibi düşen bir durum olmuştu.

Can Yaman'dan İtalyan sevgilisi ile ayrıldığı söylentilerine kapak gibi fotoğraflı yanıt! 8

Geçtiğimiz günlerde Leotta’nın bir işadamı ile yakalandığı şeklindeki haberler üzerine Can Yaman’ın nasıl bir tavır alacağı da merak konusu olmuştu.

Fotoğrafın Can Yaman ile Diletta Leotta’nın ilişkisi başlamadan önce çekildiğinin ortaya çıktığı da medyaya yansımıştı. Can Yaman, tüm bu söylentilere, dün İtalya’dan yaptığı bir paylaşımla da noktayı koyarak “Birlikteyiz, mutluyuz” mesajını verdi.

Oyuncu, dostlarıyla birlikte Pazar günü öğlen yemeğinde buluştuklarını gösteren paylaşımıyla dikkat çekti. İşte Yaman’ın arkadaşları ve sevgilisi ile mutlu anlarından paylaşımı…

Can Yaman'dan İtalyan sevgilisi ile ayrıldığı söylentilerine kapak gibi fotoğraflı yanıt! 9