Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’dan yeni iş müjdesi! Engin Öztürk’ün harika renk uyumu

Can Yaman’dan yeni iş müjdesi! Engin Öztürk’ün harika renk uyumu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bay Yanlış dizisi ile yaz aylarında ekranda yer alan Can Yaman, kısa süren projenin ardından bir süre ortalarda görünmüyordu. Oyuncu, yeni bir iş hazırlığında… Doğduğun Ev Kaderindir’e katılan Engin Öztürk ise tarzıyla hayranlarından ilgi gördü.

Can Yaman’ın “İş güç” notu ile paylaştığı ve yeni bir projeye adım attığını gösteren paylaşım ilgi gördü. Hayranları, “Seni özlemiştik” diye yorumlar bıraktı. Can Yaman’ın paylaşımında yer alan Cüneyt Sayil ve İlker Bilgi’nin onun için önemi büyük. Çünkü, oyunculuk yolculuğuna bu ikili ile tanışması ile başladı. Oyunculuk eğitiminin avukatlık mesleğinde de işine yarayacağını düşünen Yaman eğitim teklifini kabul ettikten sonra Gönül İşleri ile ekran kariyerine başlamıştı.

Can Yaman'dan yeni iş müjdesi! Engin Öztürk'ün harika renk uyumu 8

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine Barış karakteri ile katılan ünlü oyuncu Engin Öztürk, tv8 ekranında hayranları ile buluşmaya başladı.

Dizinin hikayesinde önemli bir yeri bulunan Öztürk, dizi hayranları tarafından da kabul gördü ve yapıma katılması kariyer yolculuğunda yeni bir durak oldu.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda renk uyumu ve tarzıyla dikkat çeken Öztürk’e binlerce beğeni yapıldı.

Can Yaman'dan yeni iş müjdesi! Engin Öztürk'ün harika renk uyumu 9