Ana sayfa Sosyal Medya ‘Can Yaman’ı İtalya’da kim tanısın’ diyenler aslında oyuncuyu kıskanıyor mu?

‘Can Yaman’ı İtalya’da kim tanısın’ diyenler aslında oyuncuyu kıskanıyor mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Dolunay dizisinin ardından Erkenci Kuş ile fırtınalar estiren Can Yaman, sosyal medyanın da sayesinde dünyanın dört bir yanında hayranlara sahip… Yaman’ın İtalya’nın Napoli kentindeki tatilinde yaşananlar ise Türkiye’de bir tartışma başlatmıştı. “Can Yaman’ı İtalya’da kim tanısın?” diye düşünen bir grup, tüm yaşananların bir reklam çalışması olduğuna yönelik itirazlarda bulundu.

Ancak sosyal medyada birbirinden farklı dilleri konuşan ama Can Yaman sevgisi ile dolu olan binlerce insanın yaptıkları paylaşımlar dikkate alındığında bunun bir reklam çalışması olması ihtimali pek da akla yatkın gelmedi.

İnternet sitemiz üzerinden de Yaman’a gösterilen sevginin sadece İtalya’daki hayranları tarafından değil, asıl olarak Napoli’ye turist olarak gelen farklı milletlerden kişilerin de içinde bulunduğu geniş bir hayran ilgisi olarak yorumlamıştık.

'Can Yaman'ı İtalya'da kim tanısın' diyenler aslında oyuncuyu kıskanıyor mu? 8

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu Youtube’da yayınlanan Magazin Noteri programında bu konuya dair görüşlerini paylaştı.

Eyüboğlu,Can Yaman’ın İtalya’da bulunduğu sırada sosyal medyada sıkı bir araştırma yaptığını ve birçok paylaşıma rastladığını belirtti.

Eyübüğlu, “Gittiği her kafede 40-50 tane fotoğraf var. İnsanlar yolda, sokakta çekmişler. Değişik değişik gençler.Yani gece otele gelmeden organize olmuşlar. Bunu organize iş olarak görmek, ayarlanmış olarak görmek…Ben onlarca video izledim İtalya’dan… Sadece Can Yaman’ın paylaştıklarını değil, Can Yaman’ı çekip paylaşan, Can Yaman hayranlarının… Ben bu yazıyı yazdım, instagram’da paylaştım. Altına girip bakabilirsiniz, kaç dilde yorum var.O da mı organize? Bu kadar birbirimizi kıskanmayalım, aşağıya çekmeyelim” açıklamasını yaptı.

'Can Yaman'ı İtalya'da kim tanısın' diyenler aslında oyuncuyu kıskanıyor mu? 9

Dolunay dizisi İtalya’da yayınlanmıştı. İtalya’da tanınmasının en önemli nedenlerinden birisi de bu…

Ali Eyüboğlu, herkesin artık dijital ortamdan her içeriğe erişebildiğini de hatırlattı.

Videodan detayları izleyebilirsiniz: