Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman’ın 2014’teki Bedir’den 2018’deki Can Divit’e inanılması güç değişimi!

Can Yaman’ın 2014’teki Bedir’den 2018’deki Can Divit’e inanılması güç değişimi!

tarafından ker_def
Can Yaman’ın eski hali ile yeni hali arasında dağlar kadar fark var

Televizyon Gazetesi Analiz

Erkenci Kuş dizisinde Demet Özdemir ile birlikte başrolde yer alan Can Yaman’ın hem vücut hatları hem yüz hatları hem de oyunculuğu konusunda ciddi bir değişimden geçtiğine şahit oluyoruz.

8 Kasım 1989 doğumlu olan Can Yaman, 2014 yılında Gönül İşleri dizisindeki Bedir karakteriyle izleyicilerin karşısına çıktı.

Sıradan bir görüme sahip olan Yaman, oyunculuk konusunda da henüz tecrübesizdi.

Yaman’ı Bedir karakteriyle hatırlayanlar, şu andaki haliyle birbirine hiç benzetemiyor…

Aşağıdaki videodan Gönül İşleri dizisindeki halini izleyebilirsiniz…

Gönül İşleri’nden sonraki sezon yani 2015 yılında İnadına aşk dizisinde Yalın karakteriyle izlediğimiz Can Yaman, bu karakter sayesinde geniş kitleler tarafından tanınmaya başarmıştı. Gönül İşleri’nden farklı olarak daha bakımlı bir görünüme kavuşan Yaman’ın Yalın karakterini canlandırdığı halleri videoda.

Can Yaman, 2016 yılında ise Hangimiz Sevmedik dizisined Tarık Çam karakterine hayat verdi. Bu karakterde artık oyunculuğunda aşama kaydettiğini sergileyen Yaman, artık popüler olmuştu ve ciddi bir hayran kitlesi vardı.Yaman’ın imajında ise çok ciddi değişiklikler olmasa bile ufak tefek yenilikler gözleniyordu. Aşağıdak videodan Yaman’ın Tarık hallerini izleyebilirsiniz.

Can Yaman, 2017 yılında Donulay dizisinde Özge Gürel ile başrolü paylaştı. Yaz dizisi olarak ekrana gelen Dolunay, bir hayli beğeni topladı. Can Yaman da Ferit karakteriyle oyunculuğunda ne kadar aşama kaydettiğini sergiliyordu. Özgü Gürel ile iyi bir uyum yakalayamadıkları eleştirileri ise hala hatırlanıyor. Yaman’ın imajında ise eskiye oranla daha modern bir tarz vardı. Hem kıyafetleri hem de tavırları ile farklılıkları öne çıkartan bir yapısı dikkat çekiyordu.

2018 yılının yaz ekranına damga vuran Erkenci Kuş dizisine gelirsek, Can Yaman’ın müthiş değişimine tanıklık ediyoruz. Dizinin çekimleri öncesinde spor yaparak kaslarını iyice geliştiren, fit vücudu ile de dikkat çeken Can Yaman, oyunculuk konusunda da aşama kaydettiğini ispatladı. Can Yaman, her haliyle 2014 yılındaki Bedir karakterinden 2018’de Can Divit’e müthiş bir değişimi sergilemekte… Saçlarından, giyimine, bakışından yürüyüşüne kadar ekranda çok farklı bir Can Yaman bulduk. İzleyici bu halini çok beğendi. Aşağıdaki videodan Erkenci Kuş dizisindeki hallerini izleyebilirsiniz.

CAN YAMAN BU DEĞİŞİMİ İLE ‘NEREDEN NEREYE’ DEDİRTTİ…

Can Yaman'ın 2014'teki Bedir'den 2018'deki Can Divit'e inanılması güç değişimi! 7