Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın aldığı akıllı karar etkisini hemen gösterdi!

Can Yaman’ın aldığı akıllı karar etkisini hemen gösterdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Can Yaman, 1 yıldır İtalya’da kariyerine devam ediyor. Come Il Mare isimli polise bir dizide yer alan oyuncunun ayrıca Sandokan isimli proje için anlaştığı da biliniyor. Sandokan projesinin Şubat ayına kaldığı daha önceden belirtilmişti ama planlar yine değişti. Ünlü oyuncu yeni ve çok da önemli bir karar alarak hayranlarını memnun etti.

Disney Plus’un Türkiye piyasasına girmek için yaptığı çalışmalarda Can Yaman ismi de öne çıktı. Engin Akyürek’in Kaçış isimli dizi ile platformda yer alacak olduğunun ortaya çıkmasından sonra, Aras Bulut İynemli ile de anlaşma yapılmıştı.

Çukur dizisindeki 4 sezonluk müthiş başarısının ardından Aras Bulut İynemli çekimleri yaz aylarında yapılacak olan Atatürk’ü anlatan bir dizide yerini alacak: Disney Plus’un Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı dolayısı ile izleyicilerine armağan etmek istediği proje heyecan yarattı.

Şimdi de bu ikiliye Can Yaman katıldı… Ay Yapım’ın hazırlıklarını sürdürdüğü yeni dizi için Can Yaman ile anlaşma yapıldığı ortaya çıktı. Disney Plus’un mutlaka platformunda Can Yaman’ı görmek istemesi de oyuncunun popülerliğinin ne kadar büyüdüğünü anlatmaya yetiyor.

Can Yaman'ın aldığı akıllı karar etkisini hemen gösterdi! 7

Can Yaman hayranları da bu gelişme üzerine iki gündür sosyal medyada binlerce paylaşım yaparak mutluluklarını dile getiriyor. Hem Türk hem de yabancı birçok hayranı oyuncunun yeni projesinin müjdesini sosyal medyadan duyuruyor. İtalya’da da bu durumun büyük ses getirdiği sosyal medyaya yansıyan paylaşımlarla dikkat çekiyor.

Can Yaman etiketi ile twitter ortamında en çok konuşulan konunun yeni dizi projesi olması da dikkatlerden kaçmadı.

Ünlü oyuncunun yeni rolünü şimdiden merak eden hayranları, projenin detaylarını merak ediyor. Çekimlerin ne zaman başlayacağı, oyuncunun Sandokan isimli İtalya’da da heyecan yaratan projesine ne olacağı gibi konuları merak eden hayranları, sosyal medyada sorular soruyor.

Can Yaman hayranları projenin detayları için biraz daha beklemek durumunda kalacak. Ancak paylaşılan binlerce mesaj büyük bir ilginin olduğunu gösteriyor.