Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın çekici kadın tarifi, Diletta Leotta’ya uyuyor!

Can Yaman’ın çekici kadın tarifi, Diletta Leotta’ya uyuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İtalya’da popülerliğini her geçen gün artıran Can Yaman, magazin basının takibinde… Türkiye’deki hayranlarının yanı sıra İtalya’da da büyük bir hayran kitlesi elde eden oyuncu, Sandokan isimli yeni dizisine hazırlanıyor. Ünlü oyuncu Can Yaman, İtalyan spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşıyor. Çiftin attığı her adım hem İtalya’da hem de Türkiye’de haber oluyor.

Milyonlarca hayranı bulunan Can Yaman, sevgilisini ailesiyle de tanıştırdı. Can ile Diletta, İstanbul Boğazı’nda aile üyeleriyle buluştu. Teknede çok keyifli anlar yaşandı. Can Yaman’ın kadınlarda çekicilik kriterlerinin ne olduğu konusu da hayranları tarafından merak ediliyor. Oyuncu röportajlarında bu konuda tercihlerini anlattı.

Can Yaman'ın çekici kadın tarifi, Diletta Leotta'ya uyuyor! 8

Can Yaman her şeyden önce enerjinin önemine inanıyor. Can, enerjisi yüksek ve kendisine has, zarif kadınları beğendiğini de söyledi. Oyuncu röportajlarında bu konuda şunları söylüyor:

“Dünyanın ‘güzel kadın’ olarak şablonlaştırdığı kavram bende geçerli değildir. Dünya görüşü olan, birikimi ve fikri olan, bulunduğu mekanda fark yaratacak ruhu olan kadınlardan etkileniyorum.”

“Şefkatli, güler yüzlü, esprili kadınlar ilgimi çekiyor. Ama espri yaparken hanımefendi kalması şart.”

“Cıvıl cıvıl, ılıman olmalı, ifadesi, aurası, enerjisi, kokusu ve ses tonu çok önemli. Aynı zamanda hayatımdaki kişi beni en iyi halime dönüştürmeli.”

Can Yaman'ın çekici kadın tarifi, Diletta Leotta'ya uyuyor! 9

Can Yaman bu sözleri ile Diletta Leotta’yı mı tarif ediyor?

Çiftin yüksek enerjisi ve her hali aslında Can Yaman’ın aradığı kadını bulduğunu da anlatıyor.